Alina Gherman: TVR 2, TVR HD şi TVRplus.ro difuzează piesa de teatru „Goana după fluturi”

goana dupa fluturi (1)

TVR 2, TVR HD şi TVRplus.ro difuzează piesa de teatru „Goana după fluturi”

 

TVR 2, TVR HD şi TVRplus.ro difuzează luni, 9 decembrie 2013, de la ora 20.10, piesa de teatru „Goana după fluturi” (partea I), regizată de Mara Paşici, în seria de premiere teatrale de televiziune pregătite de TVR pentru public.

 

Partea a doua a producţiei poate fi urmărită luni, 16 decembrie 2013, la TVR 2, TVR HD şi online, pe TVRplus.ro, de la ora 20.10.

Continuă să citești

Mariana Rusen: Domnului Beligan, cu dragoste! Aniversare specială la TVR 2, de-a lungul săptămânii, dedicate marelui maestru

descărcare

Domnului Beligan, cu dragoste!

Aniversare specială la TVR 2, de-a lungul săptămânii, dedicate marelui maestru

 

Cunoscutul actor şi regizor Radu Beligan împlineşte în 14 decembrie 95 de ani de viaţă şi 75 de ani de carieră, ocazie cu care postul TVR 2 a pregătit o surpriză telespectatorilor săi.  Este vorba de o selecţiune a celor mai interesante secvenţe înregistrate din numeroasele spectacole ale maestrului de-a lungul timpului.

Continuă să citești

Lloyd Douglas: Cămaşa lui Isus. Recenzie, de Mirela Teodorescu

descărcare (1)

“ Dacă vrei pace nu trebuie să vorbeşti cu prietenii tăi, ci cu duşmanii tăi. “  – Moshe Dayan

 
Primele însemnări despre Cămaşa lui Christos sunt cuprinse în Noul Testament şi au fost scrise de cei patru evanghelisti: Matei, Marcu, Luca şi Ioan. Cea mai completă şi mai convingătoare descriere îi aparţine lui Ioan (XIX, 23-24), care menţionează că la piciorul Crucii, după ce şi-au împărţit celelalte veşminte, soldaţii romani au tras la sorţi, pentru a nu tăia în bucăţi „cămaşa cea fără cusătură”.

Continuă să citești