Bogdan Jugănaru: Cele trei trofee GAUDEAMUS

HUMANITAS

Duminică, 23 noiembrie, în ultima zi de târg literar, după ora 16:00 a sosit momentul mult aşteptat şi încărcat de suspans al premiilor care au fost decernate pe secţiuni:

Cele trei Trofee Gaudeamus de la această ediţie au fost acordate editurilor Polirom (locul III), Rao (locul II) surclasate de Humanitas (locul I), la acestea adăugându-se un premiu complementar intitulat Cea mai râvnită carte a târgului care a fost obţinut de volumul lansat de editura Curtea Veche şi intitulat Pas cu Pas semnat de Klaus Iohannis, acordat prin votul publicului.

Continuă să citești

Bogdan Jugănaru: GAUDEAMUS – Carte de învăţătură 2014

lume (2)

GAUDEAMUS – Carte de învăţătură 2014

 

Târgul Internaţional de Carte “Gaudeamus – Carte de învăţătură 2014” şi-a închis porţile duminică, 23 noiembrie, după cinci zile de răsfăţ literar care a adus la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti aproximativ 117.000 de vizitatori, ceea ce dovedeşte o apetenţă consistentă pentru cultură a publicului prezent, preponderent bucureştean.

Cel mai important eveniment cultural desfăşurat la Complexul Expoziţional din Capitală se găseşte la a XXI-a ediţie şi a reprezentat, ca de obicei, etalonul târgurilor de carte din ţara noastră, înregistrând în acest an două recorduri importante: de audienţă şi de evenimente prezentate publicului.

Continuă să citești

Teodora Roșu: GHENGBENG – Avanpremiera unei comedii efervescente despre generația ”in progress”. Cronică de teatru

afis ghengbeng

COMUNICAT DE PRESĂ

GHENGBENG – Avanpremiera unei comedii efervescente despre generația ”in progress”

 

 

În Culise deschide sezonul cadourilor pentru iubitorii de teatru independent  – Vineri, 5 Decembrie, de la ora 19:00, te așteptăm la Imago Pub în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 să participi la avanpremiera unei comedii efervescente despre generațiile de astăzi: GHENGBENG.

Continuă să citești