Teodora Roșu: COMUNICAT DE PRESĂ Uși deschise la 12 Days of Sins – aniversarea În Culise (part of 12 Days of Sins – eveniment aniversar În Culise)

Usi deschise la 12 Days of Sins

COMUNICAT DE PRESĂ

Uși deschise la 12 Days of Sins – aniversarea În Culise

(part of 12 Days of Sins – eveniment aniversar În Culise)

 

 

În cadrul celor 12 zile păcătoase În Culise vă așteaptă să faceți cunoștință cu actorii teatrului în cadrul evenimentelor cu intrare liberă. Noul sediu se află pe Bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub), un loc artsy și elegant. Deși intrarea este liberă, locurile sunt limitate – așa că sunați cu încredere  la 0735026762.

 

Continuă să citești

Alina Gherman: „Ce facem cu violoncelul?”de Matei Vişniec, în regia lui Nicolae Scarlat, luni, 12 ianuarie, la TVR 2

Ce facem cu violoncelul 4

Arhiva de Aur TVR

 

„Ce facem cu violoncelul?”de Matei Vişniec, în regia lui Nicolae Scarlat,

luni, 12 ianuarie, la TVR 2

 

Casa de Producție TVR a programat luni, 12 ianuarie, de la ora 20.10, la TVR 2, spectacolul  „Ce facem cu violoncelul?”de Matei Vişniec, în regia artistică a lui Nicolae Scarlat (premiera tv: 1990).

 

Dialogul absurdului începe într-o sală de așteptare… Omul cu ziarul (Claudiu Istodor), Bătranul cu Baston (Gheorghe Dănilă) și Doamna cu Voal (Camelia Zorlescu) devin vizibil deranjați de prestația de neoprit a Omului cu Violoncel (Dan Joițoiu).

Continuă să citești

Adina Vața: Despre rolul pe care vointa il joaca in modelarea viitorului

descărcare

Despre rolul pe care vointa il joaca in modelarea viitorului

Atunci cand este vorba despre viitorul unei persoane, vointa reprezinta cea mai importanta parte. Cand ai vointa, chiar daca mai intampini anumite probleme, cu ajutorul acesteia vei trece peste mereu.

Consider ca atunci cand o persoana doreste sa faca ceva pentru propriul sau viitor, cel mai important este sa aiba vointa, deoarece aceasta joaca un rol foarte important in modelarea acestuia.

Continuă să citești