Teodora Roșu: Spectacol caritabil: Povești despre tine pentru a salva viața lui Robert – COMUNICAT DE PRESA

Povesti despre tine

Spectacol caritabil:

Povești despre tine pentru a salva viața lui Robert

 

 

Luni, 06 Aprilie, de la ora 20:00, Teen Media Academy împreună cu Teatrul În Culise și Asociația Interact Goethe-Curtea Veche, te invită la spectacolul caritabil Povești despre tine pentru a-l ajuta pe Robert Draganovici.

 

Robert Draganovici este în clasa a IV-a la Colegiul German Goethe. De curând lui Robert i-a fost descoperită o tumoare în zona craniană, care necesită tratament urgent în strainatate. Banii strânși din donații vor merge la asociația Interact Goethe-Curtea Veche, iar de acolo la parinții lui Robert, în Germania. Știm că ești prea obosit, prea stresat și prea preocupat. Însă te rugăm să te oprești și să privești în jurul tău spre încercările la care sunt supuși ceilalți. Încearcă să aduci cuiva zâmbetul pe buze.

Continuă să citești

Mariana Rusen: Povestea mitului Phoenix – sâmbătă la TVR 2 de la ora 17.00

Mituri muzicale romanesti_Tiberiu Soare si Iulian Vrabete

Povestea din spatele mitului Phoenix – sâmbătă la TVR 2

În prima ediţie a noii emisiuni Mituri muzicale româneşti – din 4 aprilie, în fiecare săptămână de la ora 17.00

 

Începând din 4 aprilie, TVR 2 vă propune o discuţie despre Mituri Muzicale Româneşti – fiecare cu povestea sa, cu argumente pro şi contra, venite de la specialişti, dar şi de la simpli telespectatori. Phoenix, Madrigal, Maria Tănase, Song, George Enescu, Gică Petrescu sau Cenaclul Flacăra – despre toate aceste nume de legendă ale muzicii noastre aflaţi cele mai importante informaţii  – în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00 în noua emisiune a TVR 2.

Continuă să citești