Comemorare Petre Bokor LEUL IN IARNA la TVR2, luni 13 aprilie

Petre Bokor

În Lunea Paștelui, pe scena Teatrului TV, o confruntare regală: „Leul în iarnă”, în regia regretatului Petre Bokor la TVR 2, ora 20:10 Casa de Producție a TVR propune spre difuzare, comemorând un an de la dispariția regizorului Petre Bokor, un spectacol majestuos, condus de o distribuție pe măsură: „Leul în iarnă”, cu Carmen Stănescu, Damian Crâșmaru și Medeea Marinescu, preluat de la Teatrul Național București. În Lunea Paștelui, Casa de producție a TVR și TVR2 vă invită să urmăriți confruntarea regească dintre doi mari actori: Carmen Stănescu (Alienor de Aquitania) și Damian Crâșmaru (Regele Henry II). Aflați de sărbători în Normandia, în anul 1183, Regele și Regina, sunt prinși într-un joc al puterii, își stabilesc succesorul. Candidați sunt cei trei fii, John (Marius Rizea), Richard (Vlad Ivanov) și Geoffrey (Dragoș Ionescu), secondați de intrigile și manevrele prea-frumoasei Alais (Medeea Marinescu) și a fratelui ei, Philip al Franței (Gavril Pătru).

Continuă să citești

Roxana Petraru: Adenium și Hyperliteratura anunță primul lor proiect editorial comun

69 de motive Adenium

Adenium și Hyperliteratura anunță primul lor proiect editorial comun

69 de motive stupide ca să te apuci de citit

 

Volumul 69 de motive stupide ca să te apuci de citit este un proiect comun Adenium și Hyperliteratura, un ghid util pentru cei interesați de literatură, la începutul formării unei biblioteci (și a unei culturi generale vaste), și în același timp o carte savuroasă pentru cunoscători, pentru împătimiții cititului, care vor găsi cu siguranță viziuni proaspete asupra cărților, alături de titluri și autori noi.

Continuă să citești

Mariana Rusen: Transfer: De la Vocea Romaniei si Deepcentral la TVR2!

Matinissimo in studio prima editie m

Iepuraşul aduce, de Paşte, cel mai nou program: Matinissimo – cu Irina Baianţ şi Doru Todoruţ

Din 12 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.10, la TVR 2 şi TVR HD

 

Ea – Irina Baianţ, soprana care a făcut senzaţie în cel mai de succes musical al tuturor timpurilor, „Fantoma de la Operă” şi a emoţionat publicul cu apariţia ei la „Vocea României”.  El – Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral.

Continuă să citești