Invitația verii: petreceți la MNTR – „5 seri TVR2 în lumina Taborului”

afis-cinci-seri-tvr2

„5 seri TVR 2 în lumina Taborului”

 

TVR 2 oferă publicului din Bucureşti, în perioada 10-14 august (înainte de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului), la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, un eveniment unic pentru o televiziune românească.

Este vorba de manifestarea „5 seri TVR 2 în lumina Taborului” – un ciclu de 5 vizionări (de la ora 18.00 la 20.00) în care sunt proiectate 6 filme – document, mărturii inestimabile ale unor mari personalităţi româneşti, intelectuali creştini. Fiecare documentar va fi urmat de o discuţie – dezbatere pe marginea subiectului cu invitaţi de seamă ai culturii noastre, interesaţi de acest tip de mesaj spiritual.

  Continuă să citești

Luni, 10 august, la TVR 2 si TVR HD o premieră care stârnește controverse

Profu de religie 2

O premieră care stârnește controverse – PROFU’ DE RELIGIE
luni, 10 august, ora 20 :10, la TVR 2 și TVR HD

   

Cu ocazia Zilei Internaționale a tineretului (12 august), Casa de Producție a TVR propune spre difuzare, în premieră la TeatruTV, un spectacol care are în centru afirmațiile unei adolescente și modul în care sunt preluate, mestecate și scuipate de societate și mass-media – „Profu’ de religie”, un text rezultat din colaborarea dramaturgului Mihaela Michailov cu regizorul Bobi Pricop și actorii din distribuție.

  Continuă să citești