Aurora Liiceanu despre „Dragostea cea veche îţi sopteşte la ureche”

Liana Stanciu si Aurora Liiceanu

Aurora Liiceanu despre „Dragostea cea veche îţi sopteşte la ureche”

Vineri, 27 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 2 şi TVR HD, Liana Stanciu este gazda unei ediţii de Arte, carte şi capricii în care subiectul principal este CARTEA.

Chiar dacă Târgul Internaţional Gaudeamus carte de învăţătură şi-a închis recent porţile, emisiunea din această săptămână stă sub semnul cuvântului scris. Pentru că Gaudeamus a devenit cel mai important şi longeviv eveniment expoziţional dedicat cărţii. Dovadă au fost cele 700 de evenimente ale acestei ediţii, dar şi Pavilionul central de la Romexpo plin-ochi cu expozanţi şi vizitatori, marea lor majoritate tineri. Organizatorii au estimat că cei peste 120 000 de vizitatori au cheltuit mult peste 3 milioane de euro, confirmând promisiunea de a fi „cel mai citit târg de carte“.

Continuă să citești

TIMPUL anunță numărul special din luna decembrie 2015

timpul

COMUNICAT DE PRESĂ

REVISTA DE CULTURĂ CONTEMPORANĂ TIMPUL ANUNȚĂ NUMĂRUL SPECIAL DIN DECEMBRIE

Înființată acum 139 de ani, la data de 15 martie 1876, revista de cultură contemporană Timpul a devenit un reper nu doar din perspectiva istoriei culturale a României, ci și din aceea a istoriei presei moderne românești și a spațiului public de care aceasta a fost legată în mod indeniabil. Cu o tradiție marcată de numeroase personalități, de la Mihai Eminescu și I.L. Caragiale până la Ioan Slavici și A.D. Xenopol, Timpul reprezintă, și în România contemporană, un veritabil indicator al evoluției mediului nostru cultural și intelectual.

Continuă să citești