TVR 2, cu programe şi 11 vedete noi-din 17 oct., în Grila de toamnă

teodora-antonescu3

TVR 2, cu programe şi 11 vedete noi
din 17 octombrie, în Grila de toamnă

Multe filme, seriale, emisiuni de divertisment, documentare, sport, informaţie de actualitate, emisiuni noi alături de cele tradiţionale – intră în emisie, din 17 octombrie, la TVR 2.

Ele marchează un nou început pentru că din această toamnă,  prin oferta sa, TVR 2 se transformă într-un post plin de prospeţime, dinamism şi lucruri care ne fac viaţa cu adevărat mai frumoasă!

Continuă să citești

Mihai Fotache: Hermeneutica posibilului imposibil. Recenzie, de Mirela Teodorescu

download

Primul impuls al oricărui cititor este de a citi în cheie realistă, pentru că aceasta îi dă ancore de perceptie. Omul este preponderent o fiinţă conştientă şi realistă. Această caracteristică a sa iradiază în întreaga sa conduită: socială, economică, psihologică, estetică etc. Sigur literatura pleacă din realitate, iese din realitate fără a se desprinde în totalitate de ea şi se întoarce în realitate. Lecturată din acest unghi, cartea lui Mihai Fotache, „E păcat să n-ai păcate”, apărută la Editura GRAFIX Craiova în 2016, este o colecție de povestiri, ce ne proiectează într-o lume picantă, cu evenimente desfășurate în ritm rapid, de multe ori nesesizabile în detaliu dar trăite de fiecare dintre noi în sistemul prezentat, tangențial sau în afara lui, cu relații mai strânse sau mai largi în rețeaua socială construită după decembrie 1989.

Continuă să citești