Cristiana Bota, Cornelius Roşiianu şi Corina Dănilă -mâine, la „Generaţiile TVR”- la TVR 2

generatiile-tvr-marciuc-cristiana-bota-corina-danila-si-cornelius-rosianu

Cristiana Bota, Cornelius Roşiianu şi Corina Dănilă, la „Generaţiile TVR”

Cu Iuliana Marciuc – miercuri, 26 octombrie, de la ora 20.00

În a doua ediţie a emisiunii “Generaţiile TVR”, Iuliana Marciuc vă invită să fiţi părtaşi la dialogul cu trei dintre oamenii TVR de ieri şi de astăzi: Cristiana Bota, Cornelius Roşiianu şi Corina Dănilă. Mulţi români îşi reamintesc de faptul că, în perioada ceauşistă, crainicele TVR le înseninau viaţa cenuşie şi dădeau tonul în modă, iar una dintre acestea era jurnalista Cristiana Bota. Pe Cornelius Roşiianu telespectatorii îl ştiu ca fiind unul dintre principalii prezentatori ai „Telejurnalului“, dar puţini cunosc activitatea sa managerială de la TVR 2. Iar Corina Dănilă, omul care de mai multe sezoane aduce la TVR 2 o emisiune valoroasă, de suflet – nu mai are nevoie de nicio prezentare. În această săptămână, la “Generaţiile TVR”, ei sunt cei care vor vorbi cu Iuliana Marciuc despre modul în care Televiziunea Română face parte din viaţa noastră, a tuturor, chiar dacă nu ne dăm seama de acest lucru.

Continuă să citești

Iuliana Marciuc aduce sezonul 7 -„Destine ca-n filme”- marțea, de la 21.10, la TVR2

destine-marciuc-si-irina-calancea-25-oct

Iuliana Marciuc aduce sezonul 7 al emisiunii „Destine ca-n filme”

În fiecare marţi seară, de la ora 21.10, la TVR 2 şi TVR HD

Din această toamnă, un program de suflet şi poveşti reale, emoţionante – revine cu sezonul şapte la TVR 2 (şi în simulcast la TVR HD). Iuliana Marciuc continuă să stârnească confesiuni şi să aducă la viaţă amintiri, căutând cele mai spectaculoase scenarii de viaţă la oameni obisnuiţi.

Iar eroii acestui sezon de “Destine ca-n filme” sunt basarabenii al căror destin este amprentat de greutăţile istoriei, de suflul schimbărilor economice şi de atingerea  propriilor vise.

Continuă să citești