Festivalul „Ioan Macrea” în direct la TVR 3- marți, miercuri și joi de la ora 19.00 Yahoo / Inbox

Festivalul Naţional de Folclor „Ioan Macrea” – în direct la TVR 3

Marţi, miercuri şi joi, TVR 3 transmite de la ora 19.00 – în direct de la Sala Polivalentă „Transilvania” din Sibiu – evoluţia ansamblurilor folclorice profesioniste şi a soliştilor de renume care îşi dau întâlnire la acest mare eveniment

Ajuns la cea de-a XIX-a ediție, Festivalul Național de Folclor „Ioan Macrea” reuneşte peste 600 de artişti din întreaga ţară.

Continuă să citești

Tată, ai avut dreptate! Proză, de Ion R. Popa

TATĂ, AI AVUT DREPTATE!

Într-o zi frumoasă de primăvară, arhitectul Radu Munteanu a ajuns acasă mai târziu ca de obicei. El, inginerul şi dirigintele de şantier fuseseră chemaţi la primul secretar al judeţului şi luaseră cunoştinţă de „îmbunătăţirile” ce trebuiau aduse proiectului noului edificiu spitalicesc, aflat în construcţie, pentru a-l fi pus în acord cu ultimele indicaţii ale şefului statului.

Continuă să citești

Gala premiilor UAP -în direct la TVR- joi, de la ora 19.00 Yahoo / Inbox

 

Mâine, Râmnicu Vâlcea este capitala artelor vizuale din România

Şi găzduieşte Gala de decernare a premiilor UAP – eveniment transmis în direct la TVR

Joi, 23 noiembrie, de la ora 19.00, TVR 3 şi TVR Craiova transmit în direct din Râmnicu Vâlcea ediţia din acest an a Galei de decernare a premiilor Uniunii Artiştilor Plastici din România. În cadrul evenimentului vor fi premiaţi artiştii români care au avut participări expoziţionale semnificative în anul 2016.

Continuă să citești

De mâine, Târgul Gaudeamus, în direct la TVR3

Târgul Internaţional Gaudeamus, ediţia 2017, la TVR 3

În intervalul 22-26 noiembrie, TVR 3 aduce în direct cele mai importante evenimente, lansări, dezbateri şi informaţii de la ediţia cu numărul 24 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS. Miercuri vineri (în direct de la ora 16.00 şi în reluare de la ora 22.00), sâmbătă – duminică (înregistrat, de la ora 17.00).

Continuă să citești

Comunicat de presă – Noul brand al revistei TIMPUL

Noul brand al revistei Timpul

 

A apărut primul număr al revistei Timpul conceput de noua conducere editorială (director Dan Pavel, redactor șef Sabin Drăgulin). Publicația s-a rebranduit, devenind o revistă de politică și cultură. Revista își propune să promoveze abordarea temelor politice din perspectiva „expertizei certificate prin licențe, doctorate, studii de specialitate, cărți, experiență academică”.

Continuă să citești