Cristina Vizeru: Despre rolul călătoriilor

images

Călătoria este o metodă excelentă de a ieși din rutină și de a te relaxa.

În opinia mea, călătoriile sunt bune pentru fiecare om în parte. Ele te ajută să revii cu forțe proaspete și să fii mult mai concentrat în viața de zi cu zi.

În primul rând, călătoriile te scapă de stres. De exemplu,

am citit în mai multe articole de la diverși scriitori cum ei „s-au rupt” de rutină și au fugit pentru un sfârșit de săptămână, la munte, într-un loc unde nu există semnal la telefon și nici internet, unde s-au simțit foarte bine și au uitat, măcar pentru moment, de griji, serviciu etc.

În al doilea rând, călătoriile te ajută să vezi noi meleaguri și să înveți tradițiile și limba din acea zonă. De exemplu, când am fost în Italia, am descoperit o lume total diferită de a noastră. am vizitat multe muzee, biserici. de asemenea, am vizitat și Colosseumul, unde am învățat un pic de istorie. Este fascinantă acustica arenei. am mai văzut și Fontana di Trevi, unde mi-am pus o dorință și am aruncat un bănuț în ea, așa cum era obiceiul.

În concluzie, călătoriile au un rol important nu numai în formarea tinerilor, ci a tuturor oamenilor întrucât mereu este loc de învățat și de vizitat noi așezări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.