Mariana Rusen: Marciuc revine la TVR 2 cu un nou sezon de „Destine ca-n filme”

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Emisiunea „Destine ca-n filme” revine în forţă, din 7 octombrie, la TVR 2

 

În fiecare marţi, de la ora 21.00, Iuliana Marciuc aduce în noul sezon alte poveşti incredibile de viaţă.

 

Din 7 octombrie, Iuliana Marciuc readuce la TVR 2 noi poveşti adevărate şi incredibile – marca „Destine ca-n filme”. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare marţi de la ora 21.00 la TVR 2 şi online la TVR +. Iar din acest sezon, programul este transmis şi pe TVR HD, în fiecare miercuri, de la ora 20.00 şi în reluare vinerea, de la ora 23.00.

 

Cel care va “sparge gheaţa”în prima ediţie este îndrăgitul Alexandru Arşinel care va povesti Iulianei Marciuc despre intervenţia chirurgicală la care a fost supus. Aşa cum declară chiar el, pe 29 august 2013, maestrul s-a născut a doua oară, atunci când medicii de la Institutul de Transplant Renal din Cluj i-au oferit o viaţă nouă – lui, dar şi unei femei de 30 de ani, care locuia într-un sat uitat de lume, în nordul ţării.

 

Cel de-al doilea invitat al Iulianei Marciuc este Marian Cojocaru, un mare pasionat de avioane şi de zbor. Încă din copilărie a fost atât de pasionat de acest lucru, încât a inventat paramotorul. Este vorba de o maşinărie cu care în 2008, Marian Cojocaru a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung zbor. Tot cu paramotorul, în februarie 2012, Marian Cojocaru a transportat hrană, apă şi medicamente oamenilor din Buzău care fuseseră izolaţi din cauza zăpezii.

Din pacate, Marian Cojocaru nu a găsit în ţară suportul financiar pentru a pune pe picioare creaţia sa, însă vecinii bulgari au reuşit să facă acest lucru. Cum a fost posibil, aflaţi urmărind marţi seară emisiunea Iulianei Marciuc „Destine ca-n filme”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.