Mariana Rusen: Negustorii de ocazii- vin, de maine, la TVR2

Monica Colceriu

Din 18 octombrie, Monica Colceriu aduce „Negustorii de ocazii” la TVR 2

 

În fiecare sâmbătă, de la 13.00, la TVR 2 şi TVR+, emisiunea vă aduce  cele mai bune informaţii despre piaţa produselor la mâna a doua

 

Să cumpăr un telefon nou sau să aleg unul second hand? Cele mai bune preţuri la maşini le obţin în showroom-uri sau pe site-urile specializate ori în târgurile auto? Care sunt diferenţele între o pendulă autentică şi un fals?

Răspunsurile la aceste întrebări le aflaţi din această toamnă la TVR 2 de la Monica Colceriu şi echipa sa. În fiecare sâmbătă ea va fi ghidul nostru la Negustorii de ocazii – programul care vă aduce informaţii utile și analize despre piaţa produselor la mâna a doua. Ea caută cele mai bune chilipiruri la târgurile auto, de vechituri, prin magazine cu produse second hand sau talciocurile deschise în mijlocul străzii. Iar vocile din stradă sunt completate cu opiniile specialiştilor. La Negustorii de ocazii se fac teste comparative, se scot în evidență caracteristicile definitorii, dar și eventualele vulnerabilități.

„Piaţa de second-hand a cunoscut o creştere uriaşă în România în ultimii ani. Deşi impresia generală este că oamenii săraci îşi cumpără produse la mâna a doua, statisticile arată că principalii cumpărători pe această piaţă sunt persoanele cu venituri medii. Având în vedere că acestea sunt în număr mare, ne-am gândit să le oferim o emisiune care să îi ajute în luarea unei decizii vizavi de achiziţionarea unui produs care să le ofere sfaturi utile din partea unor specialişti în diverse domenii, dar şi oferte speciale, atât pentru produse second-hand, cât şi pentru produse noi”, spune Laurenţiu Mandu, co-producătorul emisiunii.

Fiecare ediţie săptămânală vine cu câteva rubrici fixe, astfel că Est Second Hand prezintă testele auto ale maşinilor şi aparatelor electronice şi electrocasnice; Chilipirul săptămânii vă aduce cele mai bune produse, iar Topul lunii pune într-un clasament cele mai bune mărci sau modele ale unor produse.

„Emisiunea conţine informaţii despre cele mai căutate produse ale momentului, chilipiruri, dar şi recomandări cu privire la modul în care trebuie verificat un anumit produs înainte de cumpărare. Scopul emisiunii este de a îi ajuta pe telespectatori să nu se păcălească, ci să facă alegeri inspirate, în cunoştiinţă de cauză.  Vom prezenta opiniile unor specialişti din diferite domenii: auto, electronice, electrocasnice, artă, imobiliare etc. cu privire la oportunitatea achiziţionării unor produse disponibile pe site-urile specializate, în show-room-uri sau în magazinele de antichităţi”, detaliază Sorin Sîrbov, co-producătorul emisiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.