Felicitări membrilor trupei Teatrului MIC pentru nominalizările UNITER

22 februarie 2017

Membrii trupei Teatrului Mic nominalizați la Premiile UNITER

Teatrul Mic îi felicită pe membrii trupei sale pentru nominalizările la Premiile UNITER 2016.

Regizorul Gelu Colceag, directorul teatrului, a fost nominalizat pentru regia artistica a spectacolului „Poveste despre tatăl meu” de Radu F. Alexandru, o producție a Societății Romane de Radiodifuziune, pentru Cel mai bun spectacol de teatru radiofonic.

Ana Bianca Popescu pentru rolul Luka din spectacolul „Soldatul de ciocolata” la Teatrul Odeon, București pentru Cea mai buna actriță în rol secundar. Pe Ana Bianca Popescu o puteți vedea și în spectacolele „Vania și Sonia și Mașa și Spike”, de Christopher Durang, traducerea Ionuţ Grama, regia Horia Suru, în ”Fetele din calendar”, precum și în viitoarea premieră „Rendez-vous în Marea Ploilor”, de Alexandr Galin, în regia lui Gelu Colceag.

Gheorghe Visu pentru rolul Nozdrióv, moșier, din spectacolul „Suflete moarte” la Teatrul de Comedie București, pentru Cel mai bun actor in rol secundar, pe care îl puteți întâlni în spectacolele Teatrului Mic: „Vania și Sonia și Mașa și Spike”, „Anul dispărut. 1989” (de Peca Ștefan, regia Ana Mărgineanu) precum și în recenta premieră a regizorului Vlad Cristache „Deșteptarea primăverii”, de Frank Wedekind. În această foarte recentă premieră joacă împreună cu Alina Petrică, nominalizată la premiul Cea mai buna actriță în rol principal pentru rolul titular din spectacolul „Aglaja” de la Centrul European Cultural și de Tineret UNESCO „Nicolae Bălcescu”, București. Alina Petrică și Ana Bianca Popescu s-au alăturat de curând trupei Teatrului Mic ca actori stagiari.

Salutăm decizia juriului UNITER și ne bucurăm împreună de aceste nominalizări, așteptându-vă la premierele Teatrului Mic: „Deșteptarea primăverii”, „Rendez-vous în Marea Ploilor” și „Singularity” (spectacol realizat în co-producție cu Teatrul de Artă).

Teatrul Mic

Str. Constantin Mille nr. 16

010142 Bucureşti, sectorul I

Tel: 0213138463

Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *