Mariana Rusen: Liana Stanciu – o nouă emisiune la TVR2- sâmbătă, in prime time

Liana Stanciu Arte Carte si Capricii

Arte, carte şi capricii” , cea mai nouă emisiune TVR 2, vine cu o ofertă de nerefuzat:

Sâmbăta, cultura să înlocuiască scandalul, violenţa şi senzaţionalul serilor de la tv

 

Din 11 octombrie, de la ora 19.00, la TVR 2 şi TVR HD debutează cel mai nou program al Televiziunii Române: emisiunea culturală Arte, carte şi capricii”, ce o are ca gazdă pe Liana Stanciu. Programul săptămânal va putea fi urmărit şi online, pe TVR+.

Continuă să citești

Mariana Rusen: Grigore Leșe are o nouă emisiune la TVR – din această duminică, ora 18.30

Grigore Lese 2

Grigore Leşe revine la Televiziunea Română cu o nouă emisiune

Din 12 octombrie, puteţi urmări Drumul lui Leşe” în fiecare duminică, de la ora 18.30, la TVR 2, TVR HD şi online la TVR+

 

Din această toamnă, Grigore Leşe revine la Televiziunea Română cu un nou format, un program săptămânal cu titlul „Drumul lui Leşe”, ce va fi transmis duminica, de la 18.30.

„Drumul lui Leşe” este invitaţia de a parcurge, timp de o oră, o călătorie iniţiatică, de redescoperire şi reevaluare a dimensiunii noastre identitare. Grigore Leşe va încerca să prezinte România profundă, adevărată, conectată la sensibilitatea, formulele de expresie şi comunicare ale secolului 21. Grigore Leşe va deveni în această emisiune un liant al lumii tradiţionale cu lumea urbană, modernă, fiind deopotriva gazdă, actor, spectator, dirijor şi mentor. Conectând ruralul cu urbanul, trecutul cu viitorul, lumea reala cu cea virtuala, „Drumul lui Leşe” va încerca să arate acea Românie tulburătoare care vrăjeşte şi inspiră pe cei ce o descoperă.

Continuă să citești