Mariana Rusen: Liana Stanciu – o nouă emisiune la TVR2- sâmbătă, in prime time

Liana Stanciu Arte Carte si Capricii

Arte, carte şi capricii” , cea mai nouă emisiune TVR 2, vine cu o ofertă de nerefuzat:

Sâmbăta, cultura să înlocuiască scandalul, violenţa şi senzaţionalul serilor de la tv

 

Din 11 octombrie, de la ora 19.00, la TVR 2 şi TVR HD debutează cel mai nou program al Televiziunii Române: emisiunea culturală Arte, carte şi capricii”, ce o are ca gazdă pe Liana Stanciu. Programul săptămânal va putea fi urmărit şi online, pe TVR+.

 

Arte, carte şi capricii” este un magazin cultural urban care, din această toamnă, promovează şi reflectă viaţa artistică şi culturală din Bucureşti şi din ţară. În fiecare ediţie, invitaţii Lianei Stanciu sunt principalii protagonişti ai celor mai importante şi recente evenimente culturale.

 

Arte, carte şi capricii” este un magazin dinamic, divers şi interesant, puternic informativ, cu reportaje şi ştiri din lumea culturală, cu teme în dezbatere împreună cu invitaţi săptămânali, precum şi cu cele mai neaşteptate propuneri pentru petrecerea timpului liber.

 

Din sumarul primei ediţii amintim doar câteva subiecte pe care Liana Stanciu este pregătită să vi le propună.

Primul este legat de faptul că, recent, elevii şi-au regăsit locurile în banci, acolo unde au de învâţat şi o materie care de-a lungul timpului a iscat controverse puternice. Este vorba de Religie, iar pe această temă va fi difuzat un reportaj semnat de Tudor Călin Zarojanu, ce va fi urmat de o dezbatere la care sunt invitati Remus Cernea şi Luigi  Bambula.

Tot în această ediţie, puteţi urmări un interviu în exclusivitate cu Ruxandra Donose, una din cele mai sensibile voci ale scenei lirice româneşti.

Iar dacă nu ştiaţi ce este o viola d’amore” sau care sunt paşii de tango pe care îi pregătesc Analia Selis şi Răzvan Suma, atunci nu aveţi voie să rataţi grupajele informative ale cele mai noi  emisiuni culturale Arte, carte şi capricii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.