Mircea Florian Ruicu: Copiii de azi și stilul de viață sănătos *material informativ*

duminica-la-facultate-3000-de-participanti-studenti-elevi-copii-si-adulti-au-alergat-la-crosul-universitatii-din-bucuresti-cora-lujerului-challenge-editia-a-xxi-a-18453456

COPIII DE AZI ŞI STILUL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS

*material informativ*

 

Prof. consilier Mircea Florian Ruicu,

C.T.A.M. „C. Brâncuşi” Craiova

 

Este îngrijorător faptul că în ultimul timp educaţia tinerilor privind un stil de viaţă sănătos este tot mai precară. Dar, înainte de a analiza problematica mai în profunzime, trebuie să lămurim câţiva termeni. Aşadar, nu trebuie să confundăm stilul de viaţă cu modul de viaţă, al doilea concept fiind mult mai larg şi mai complex decât primul.

Continuă să citești

Roxana Lupu: S-a dat startul înscrierilor la Festivalul Naţional de Umor „Ion Cănăvoiu”

Începând de săptămâna aceasta, umoriştii din toată ţara sunt aşteptaţi să se înscrie la cea de-a XXIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Umor „Ion Cănăvoiu”. Festivalul se va desfăşura în perioada 23 – 25 octombrie 2015, iar data limită de trimitere a lucrărilor este 19 octombrie 2015.

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Christian Tell”, Şcoala Populară de Artă, Asociaţia Epigramiştilor din România, Asociaţia Naţională a Caricaturiştilor, Grupul de publicaţii “Flacăra”, Liga Culturală “Fiii Gorjului”, Consiliul local şi Primăria Runcu, Muzeul Judeţean Gorj, Societatea Umoriştilor Gorjeni, organizează, în perioada 23-25 octombrie 2015, ediţia a XXIII-a a Festivalului Naţional de Umor “Ion Cănăvoiu”.

Continuă să citești

Acord ART – Realitatea TV

Realitatea TV va transmite în direct

Gala Extraordinară OAMENII TIMPULUI

 

Asociația Revistei TIMPUL anunță cu mare bucurie încheierea parteneriatului media cu postul de televiziune Realitatea TV. Acordul, care se dorește a fi unul de durată, implică, în mod special, transmisiunea în direct a Galei Extraordinare Oamenii Timpului, eveniment care va avea loc pe 12 decembrie, în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași.

Continuă să citești