COMUNICAT DE PRESĂ: În curând, la Adenium, în colecția Headline: Marșul asupra Europei. Noile dimensiuni ale migrației, coordonator Sorin Bocancea

precomanda Marsul Europei

COMUNICAT DE PRESĂ

În curând, la Adenium, în colecția Headline: Marșul asupra Europei. Noile dimensiuni ale migrației, coordonator Sorin Bocancea

Cartea este disponibilă pentru precomenzi, cu o reducere de 15%, pe site-ul Adenium

Continuă să citești

Philip Baker. Prezentare, de Adi Popescu

27092012338Philip Baker  este un renumit speaker motivaţional, autorul mai multor cărţi de succes, ca de exemplu: Secrets of Super Achievers, Attitudes of Amazing Achievers, Wisdom – The Forgotten Factor of Succes. Locuieste în orasul Perth, unde este pastor principal în biserica Riverview, una dintre cele mai mari biserici din Australia.  Are un jurnal online în care scrie în mod constant observaţii asupra unor subiecte variate din politică, filosofie, teologie, poezie, sport etc. Puteţi vizita blogul sau intrând pe www.philipbaker.net.descărcare

Continuă să citești

COMUNICAT DE PRESĂ: Înalt Patronaj Regal pentru Campania „Oamenii Timpului”

ot logo 2016 patrat

COMUNICAT DE PRESĂ

Înalt Patronaj Regal pentru Campania „Oamenii Timpului”

Ajunsă la cea de a treia ediție, Campania „Oamenii Timpului”, proiect inițiat de revista de cultură contemporană Timpul, desfășurat de Asociația Revistei „Timpul” și susținut de Adenium, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Consiliul Județean Iași se va desfășura, începând din acest an, sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei Române.

Continuă să citești

Târgul Internațional de Carte și Muzică Libris Brașov

Dezbatere „Religia ca recurs la pace”

COMUNICAT DE PRESĂ

Evenimentele ADENIUM la Târgul Internațional de Carte și Muzică Libris Brașov

 

În perioada 24-27 martie 2016, la Brașov Business Park, are loc a XIII-a ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică Libris. În cadrul acestui târg, Adenium vă invită să participați la două evenimente speciale.

 

Joi, 24 martie, începând cu ora 16:30 va avea loc dezbaterea cu tema Religia ca recurs la pace, prilejuită de lansarea volumului Dialogul religiilor în Europa unită,  apărut la Adenium.

Continuă să citești

Bogdan Jugănaru: Mesele de odinioară povestite de specialiştii de azi. Atelier de istorie culinară


IMG_1907
Mesele de odinioară povestite de specialiştii de azi

Sâmbătă, 12 martie 2016, în sala „Nicolae Grigorescu“ a Grand Hotel Continental din Bucureşti, s-a desfăşurat atelierul de istorie dedicat meselor de altădată, organizat de Fundaţia Calea Victoriei.

Foto 1

Timp de aproape două ore, Ana Iorga, doctor în lingvistică şi jurnalist de televiziune, împreună cu istoricul Filip-Lucian Iorga au susţinut o interesantă conferinţă pe teme de istorie culinară, pornind de la cartea semnată de ei şi lansată cu câteva luni în urmă, la ediţia de toamnă a Târgului Internaţional de Carte „Gaudeamus”, cu titlul Mesele de odinioară. De la Palatul Regal la Târgul Moşilor, apărută la Editura Corint, în cadrul colecţiei „Istorie cu blazon”.

Continuă să citești