Păstrează vie relația cu tine și cu Dumnezeu!

christia-craciun

COMUNICAT DE PRESĂ

Păstrează vie relația cu tine și cu Dumnezeu!

Adenium oferă o reducere de 50% pentru orice volum din colecția Christia comandat, până pe 25 decembrie 2016, de pe site-ul editurii: www.adenium.ro

Colecția Christia vă propune o serie de volume atent selecționate pentru omul „secolului vitezei”, care își dorește să păstreze vie relația cu sine însuși, cu ceilalți și cu Dumnezeu. Sinteze din cele mai importante scrieri de Spiritualitate, soluții pentru depășirea stărilor de impas și pentru regăsirea bucuriei de a trăi fiecare zi a vieții. Predici, mărturii și exemple din viețile celor mai mari sfinți ai lumii, arătând cum au ajuns niște oameni obișnuiți la starea de sfințenie. O lectură perfectă pentru perioada postului.

Continuă să citești

Eveniment din seria TIMPUL 140 la Iași

afis-carturesti

COMUNICAT DE PRESĂ

Dezbatere din seria TIMPUL 140: Poveștile și viața. Scenarii terapeutice la purtător

Vineri, 18 noiembrie 2016, ora 18:00, în librăria Cărturești Palas Mall din Iași, Revista de cultură contemporană TIMPUL, în parteneriat cu Institutul Francez Iași, vă invită să participați la dezbaterea de idei Poveștile și viața. Scenarii terapeutice la purtător. Invitații dezbaterii sunt: conf.univ.dr. Ovidiu Gavrilovici (psiholog), dr. Dana Țabrea (critic de teatru) și dr. Richard Constantinescu (medic și istoric al medicinei). Dezbaterea va fi moderată de redactorul-șef al revistei TIMPUL, conf.univ.dr. George Bondor.

Continuă să citești