Păstrează vie relația cu tine și cu Dumnezeu!

christia-craciun

COMUNICAT DE PRESĂ

Păstrează vie relația cu tine și cu Dumnezeu!

Adenium oferă o reducere de 50% pentru orice volum din colecția Christia comandat, până pe 25 decembrie 2016, de pe site-ul editurii: www.adenium.ro

Colecția Christia vă propune o serie de volume atent selecționate pentru omul „secolului vitezei”, care își dorește să păstreze vie relația cu sine însuși, cu ceilalți și cu Dumnezeu. Sinteze din cele mai importante scrieri de Spiritualitate, soluții pentru depășirea stărilor de impas și pentru regăsirea bucuriei de a trăi fiecare zi a vieții. Predici, mărturii și exemple din viețile celor mai mari sfinți ai lumii, arătând cum au ajuns niște oameni obișnuiți la starea de sfințenie. O lectură perfectă pentru perioada postului.

Pentru perioada Postului Crăciunului, vă recomandăm o serie de volume menite să vă însoțească în această călătorie duhovnicească: Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu, autor Protosinghel Teodosie Paraschiv, Sfinți martiri și mărturisitori români din secolul XX, autor Anca Bujoreanu, Maxime și cugetări filocalice, autor Protosinghel Teodosie Paraschiv, Sfârșitul omului. Cules din sfintele Scripturi, de Zosima Pascal-Prodromit, Maxime și cugetări patristice. Sfântul Ioan Gură de Aur, autor Protosinghel Teodosie Paraschiv, Carte foarte folositoare de suflet, de Sfântul Nicodim Aghioritul, „Telegraful Român” în lupta pentru apărarea limbii române (1853-1900), de Michaela Petian, Cuvânt, credință, viață. Tâlcuiri scripturistice, de Mihai Petian și Protosinghel Teodosie Paraschiv și Portrete legendare feminine, de Isidora Popescu.

Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Alegeți modalitatea de livrare și finalizați comanda.

Promoția este valabilă doar în perioada menționată și doar pentru volumele colecției CHRISTIA comandate de pe site-ul Adenium- www.adenium.ro.

Profitați de oferta Adenium din perioada Postului Crăciunului și comandați-vă cărțile dorite!

Un comentariu la „Păstrează vie relația cu tine și cu Dumnezeu!

 1. Critica obscurului somn al Rațiunii pure

  După două mii de ani – de întrebări și căutări –
  Încă nu găsit-am Calea pentru-a lumina Abisul…
  Pribegim, PROFAN, pe-Afară și-aruncăm în beznă visul
  De-a afla, în Noi – prin SACRU – izbăvirea de înnoptări!

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.