Acreditări pentru Selecția Națională – Eurovision Song Contest 2020

Acreditări pentru Selecția Națională  – Eurovision Song Contest 2020

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”  – 1 martie 2020

Dragi colegi,

Am deschis sesiunea de acreditări pentru Selecția Națională  – Eurovision Song Contest 2020, care va avea loc în data de 1 martie, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”  din Buzău. Cei care doresc să participe la acest eveniment sunt rugaţi să trimită solicitările pentru acreditări la adresa eurovision.romania@tvr.ro  până în data de 24 februarie a.c., ora 13.00.

Ca la orice eveniment de asemenea amploare, pentru o mai bună colaborare, vă rugăm să respectaţi Regulamentul de acreditare, pe care îl regăsiţi în ataşament şi pe site-ul eurovision.tvr.ro.

O zi bună şi aşteptăm mesajele voastre!Eurovision Romania team 

Regulament pentru acreditarea jurnaliştilor la Selecția Națională – Eurovision Song Contest 2020

– De la o instituţie mass-media (publicaţie, radio sau televiziune) se pot acredita cel mult două persoane (un redactor/reporter şi un fotoreporter sau cameraman). Acreditările se vor face în ordinea înscrierii.

– Televiziunea Română asigură loc la spectacole doar pentru redactorii/reporterii acreditaţi, în limita locurilor disponibile. Fotoreporterii nu vor avea asigurate locuri în sală. Cameramanii nu au acces în sală în timpul spectacolului.

– Pentru a prelua şi difuza imagini din cadrul spectacolului, fiecare televiziune va adresa o solicitare scrisă Televiziunii Române – la adresa eurovision.romania@tvr.ro, până cel târziu în data de 25 februarie 2020. 

– Fotoreporterii trebuie să respecte indicaţiile organizatorilor de a nu folosi blitzul şi de a nu staţiona în zone care ar afecta transmisiunea tv şi vizibilitatea spectatorilor. Fotoreporterii care nu respectă regulile vor părăsi sala.

– Solicitările pentru acreditări se vor face doar online, la adresa eurovision.romania@tvr.ro  începând cu data de 18 februarie 2020.

Informaţii solicitate:

–              Nume şi prenume

–              Foto

–              Publicaţie 

–              Funcţie

–              Date de contact (telefon şi e-mail)

Toate informaţiile solicitate sunt obligatorii.

– Acreditările se vor ridica de la sediul TVR în perioada 26 – 27 februarie 2020, în intervalul orar 11:00 – 14:00, sau la Sala Sporturilor din Buzău, în data de 1 martie, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

– Nu se vor face acreditări în ziua spectacolului.

– TVR îşi rezervă dreptul de a refuza acreditarea acelor persoane/instituţii media care nu corespund profilului manifestării.

– Data limită pentru trimiterea solicitărilor de acreditare este 24 februarie 2020, ora 13.00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.