Acreditări pentru Selecția Națională – Eurovision Song Contest 2020

Acreditări pentru Selecția Națională  – Eurovision Song Contest 2020

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”  – 1 martie 2020

Dragi colegi,

Am deschis sesiunea de acreditări pentru Selecția Națională  – Eurovision Song Contest 2020, care va avea loc în data de 1 martie, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”  din Buzău. Cei care doresc să participe la acest eveniment sunt rugaţi să trimită solicitările pentru acreditări la adresa eurovision.romania@tvr.ro  până în data de 24 februarie a.c., ora 13.00.

Ca la orice eveniment de asemenea amploare, pentru o mai bună colaborare, vă rugăm să respectaţi Regulamentul de acreditare, pe care îl regăsiţi în ataşament şi pe site-ul eurovision.tvr.ro.

O zi bună şi aşteptăm mesajele voastre!Eurovision Romania team 

Regulament pentru acreditarea jurnaliştilor la Selecția Națională – Eurovision Song Contest 2020

– De la o instituţie mass-media (publicaţie, radio sau televiziune) se pot acredita cel mult două persoane (un redactor/reporter şi un fotoreporter sau cameraman). Acreditările se vor face în ordinea înscrierii.

– Televiziunea Română asigură loc la spectacole doar pentru redactorii/reporterii acreditaţi, în limita locurilor disponibile. Fotoreporterii nu vor avea asigurate locuri în sală. Cameramanii nu au acces în sală în timpul spectacolului.

– Pentru a prelua şi difuza imagini din cadrul spectacolului, fiecare televiziune va adresa o solicitare scrisă Televiziunii Române – la adresa eurovision.romania@tvr.ro, până cel târziu în data de 25 februarie 2020. 

– Fotoreporterii trebuie să respecte indicaţiile organizatorilor de a nu folosi blitzul şi de a nu staţiona în zone care ar afecta transmisiunea tv şi vizibilitatea spectatorilor. Fotoreporterii care nu respectă regulile vor părăsi sala.

– Solicitările pentru acreditări se vor face doar online, la adresa eurovision.romania@tvr.ro  începând cu data de 18 februarie 2020.

Informaţii solicitate:

–              Nume şi prenume

–              Foto

–              Publicaţie 

–              Funcţie

–              Date de contact (telefon şi e-mail)

Toate informaţiile solicitate sunt obligatorii.

– Acreditările se vor ridica de la sediul TVR în perioada 26 – 27 februarie 2020, în intervalul orar 11:00 – 14:00, sau la Sala Sporturilor din Buzău, în data de 1 martie, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

– Nu se vor face acreditări în ziua spectacolului.

– TVR îşi rezervă dreptul de a refuza acreditarea acelor persoane/instituţii media care nu corespund profilului manifestării.

– Data limită pentru trimiterea solicitărilor de acreditare este 24 februarie 2020, ora 13.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.