Adenium: 40% reducere pentru un amplu tratat contemporan al budismului

dezlegand-misterele

În perioada 28 octombrie- 4 noiembrie 2016, Adenium oferă o reducere de 40% pentru orice volum ”Dezlegând misterele nașterii și morții… și ale fenomenelor intermediare. O viziune budistă asupra vieții”, comandat de pe site-ul editurii. Dezlegând misterele nașterii și morții… și ale fenomenelor intermediare de Daisaku Ikeda este un amplu tratat contemporan al budismului. La acest început de secol XXI, în întreaga lume se intensifică studierea problemelor fundamentale, eterne, ca viața și moartea, rostul vieții, originile și destinațiile noastre ultime, cât și întrebarea cu privire la existența de după moarte.

Daisaku Ikeda este unul dintre cei mai cunoscuți învățători budiști din zilele noastre, scriitor, poet, activist pentru pace și militant pentru abolirea armelor nucleare. Distins cu numeroase premii, a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace (2015, 2016).

Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Alegeți modalitatea de livrare și finalizați comanda.

Promoția este valabilă doar în perioada menționată și doar pentru volumul Dezlegând misterele nașterii și morții… și ale fenomenelor intermediare. O viziune budistă asupra vieții, comandat de pe site-ul Adenium- www.adenium.ro

2 comentarii la „Adenium: 40% reducere pentru un amplu tratat contemporan al budismului

 1. Și lumânările se sting…

  Poți să-ți ieși lejer din minți,
  De Credință să te lași,
  Când vezi zdrențe de borfași,
  Unse icoane de sfinți!

  Petre Cazangiu

 2. Misterele …Par…Isisului

  Ce de mistere la-nceputul vieții !
  Ce de mistere, chiar și după moarte!
  Numai în viață – mari, și mari, mizerii –
  Predate de războaie mari…cu carte…

  31 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.