Anastasia Lazariuc şi Teddy Ursuleanu, la „Destine ca-n filme” – marți, la TVR2

Despre Anastasia Lazariuc şi Teddy Ursuleanu, la „Destine ca-n filme”

Cu Iuliana Marciuc marţi, 30 mai, de la ora 21.00, la TVR 2,

În această săptămână, Iuliana Marciuc ne prezintă două eroine, femei cu destine diferite dar cu aceeaşi determinare de a lupta cu viaţa şi de a învinge. Este vorba despre cântăreaţa Anastasia Lazariuc şi despre Tedy Ursuleanu, supravieţuitoarea focului din Colectiv – o tânără cu o putere extraordinară de a depaşi tragedia şi chinul ce i-a urmat.

Despre Anastasia Lazariuc puţini cunosc că a fost mezina unei familii numeroase şi că rămasă orfană de tată la numai 12 ani a câştigat primii bănuţi pentru ajutorarea familiei ei făcând după program curat în şcoala în care învăţa. A avut o viaţă zbuciumată şi cu multe experienţe dure, dar pe toate le-a luat ca pe nişte lecţii de viaţă şi, mai ales, a avut puterea să înveţe din greşeli. Ca orice Rac, şi-a dorit, dintotdeauna, să aibă o familie frumoasă – dar când căsnicia i s-a destrămat, i-au rămas copiii, de la care are acum nepoţi.

Cea de-a doua eroină prezentată în această ediţie de Iuliana Marciuc este Tedy Ursuleanu, una dintre persoanele care au scăpat cu viaţă ca prin minune, în urma tragediei din Colectiv în care şi-au pierdut viaţa 64 de persoane. Tânăra a suferit arsuri severe pe mare parte din trup, a fost operată de mai multe ori, iar degetele de la o mână i-au fost amputate. Dar cu o putere extraordinară de a depaşi tragedia, Tedy Ursuleanu luptă în fiecare clipă să treacă peste dureri şi chinuri şi continuă recuperarea fizică, inclusiv implanturile de păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.