„Anul Regal”: un volum de colecție la un preț special

ANUL REGAL REDUCERE

COMUNICAT DE PRESĂ

 

„Anul Regal”: un volum de colecție la un preț special

 

În perioada 25-31 iulie 2016, volumul „Anul Regal: jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României”, prefațat de ASR Principele Radu al României și coordonat de profesorii Daniel Șandru și Alexandru Muraru, este disponibil la un preț special, redus cu 20%, pentru comenzile realizate pe site-ul Adenium.

 

Un album de colecție, volumul „Anul Regal: jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României” este prefațat de ASR Principele Radu al României, coordonat de Daniel Șandru și Alexandru Muraru și a apărut la Adenium.

„Această carte deschide din punct de vedere publicistic Anul Regal, când se împlinește un secol și jumătate de la fondarea Casei Regale și a statului român modern, anul care marchează întemeierea Dinastiei Regale și insti­tuirea primei Constituții moderne a statului român. Este primul volum dedicat Regalității în 2016, prima lucrare despre semnificațiile Jubileului celor 150 de ani pe care Familia Regală și România îi serbează cu onoare și dem­nitate, în orizontul unor generații pentru care destinul european al țării și al Casei Regale este un dat care a învins războaie, crize și crime politice, trădări, două conflagrații mondiale, două totalitarisme, o dictatură de o jumătate de secol, o tranziție dureroasă și numeroase dezamăgiri și deziluzii. În lumina istoriei și a atâtor avalanșe politice și tragedii naționale, acest Jubileu este o imensă victorie a Coroanei și a întregii Românii” (Daniel Șandru, Alexandru Muraru).

Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Alegeți modalitatea de livrare și finalizați comanda.

Promoția este valabilă doar în perioada 25-31 iulie 2016 și doar pentru comenzile realizate pe site-ul Adenium- www.adenium.ro.

Un comentariu la „„Anul Regal”: un volum de colecție la un preț special

 1. Pururelnic novice la înălțarea …Monastirii

  Ieri, cu greu, am scris un vers…
  Azi, bizar, l-am găsit șters…
  – Calfă, îmi șușotește pana,
  Vrei catren? Zidește-ți ANA!…

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.