Bianca Dinescu: Adrian Mutu vorbește despre viitorul Naționalei U21 la „Tema zilei”, în Telejurnalul TVR 1

Romania U21

http://blog.revistaderecenzii.com/

Adrian Mutu vorbește despre viitorul Naționalei U21 la „Tema zilei”, în Telejurnalul TVR 1

Selecționerul Naționalei de tineret a României discută vineri seară cu jurnalista TVR Dorina Florea despre competițiile ce urmează pentru echipa de fotbal U21 a României și despre parteneriatul semnat de Televiziunea Română și Federația Română de Fotbal privind difuzarea exclusivă a meciurilor jucate de tinerii tricolori. 

După ce situația incertă a anului 2020 a dat peste cap inclusiv competițiile sportive la nivel mondial, anul viitor se anunță unul cu activități intense în domeniul fotbalistic. Naționala de Fotbal U21 a României, antrenată de Adrian Mutu, va lupta la Campionatul European din Ungaria și Slovenia, iar apoi în preliminariile pentru EURO 2023. Despre cum se pregătesc „tricolorii mici” pentru toate acestea, dar și despre transmiterea în direct și în exclusivitate de către TVR a meciurilor jucate de ei vorbește celebrul Adrian Mutu în rubrica „Tema zilei” din cadrul „Telejurnalului” TVR 1 de vineri, 27 noiembrie, la ora 20.00.

Cel puțin până la finalul anului 2022, toate meciurile disputate de Naționala de tineret vor putea fi văzute la TVR. Egalul cu Danemarca a calificat echipa lui Adi Mutu la turneul final al EURO 2021 din Ungaria și Slovenia. Astfel, sfârșitul lunii martie va aduce pentru Naționala U21 meciurile din faza grupelor (24-31 martie 2021), iar o eventuală calificare mai departe va presupune fazele eliminatorii, la începutul verii (31 mai – 6 iunie 2021). Adversarii României la EURO 2021 îi vom afla pe 10 decembrie 2020, în urma tragerii la sorți de la Nyon, la sediul UEFA.

De asemenea, în vară (23 iulie – 8 august 2021), urmărim tot la TVR evoluția selecționatei Under 23 pregătite de Mirel Rădoi la Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo. Ediția cu numărul 32 a Jocurilor Olimpice de Vară ar fi trebuit să aibă loc anul acesta, dar, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost amânată pentru 2021, păstrându-și, însă, denumirea de „Tokyo 2020”.

Iar din toamna anului viitor, încep preliminariile pentru Campionatul European de Fotbal U21 EURO 2023. Zece meciuri, dintre care cinci disputate acasă, iar cinci în deplasare, pe care Naţionala tineret a României le va susține în perioada 2021-2022, se văd, de asemenea, la TVR, conform parteneriatului recent încheiat cu Federația Română de Fotbal.

Microbiștii din țară și din Republica Moldova au, astfel, toate motivele să rămână conectați la programele Televiziunii Române. Vineri, la „Tema zilei”, într-un dialog cu Dorina Florea, selecționerul Adrian Mutu aduce informații în premieră și exclusivitate despre jucătorii Naționalei U21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *