Bianca Dinescu: „Dosar România” se redeschide la TVR 1

https://blog.revistaderecenzii.com/

Dosar România

„Dosar România” se redeschide la TVR 1

Primul episod, „Între punct și de la capăt”, aduce povești inspiraționale despre capacitatea de adaptare la o realitate complet neașteptată. „Dosar România” se vede din 11 aprilie, duminica, de la ora 18.00, la TVR 1.

Subiectele abordate de producătorul Răzvan Butaru și echipa „Dosar România” dezvăluie viața, problemele și bucuriile celor de lângă noi, iar investigațiile lor scot la lumină afaceri necurate acolo unde nimeni nu bănuiește că ar putea să se întâmple. Una dintre cele mai apreciate emisiuni de publicistică ale Televiziunii Române, „Dosar România” revine la TVR 1 cu un nou sezon de premiere, din 11 aprilie.

Duminică după-amiaza, vom descoperi situații-limită, probleme ale oamenilor care încearcă să supraviețuiască după ce afacerile lor au fost distruse de blocajul generalizat din cauza pandemiei covid, dar vom afla și istoria celui mai mare combinat siderurgic, de la Hunedoara, pus la pământ de tot felul de interese. Vor urma reportaje în vârf de munte, cu familii izolate care își cresc cu greu copiii, dar și o investigație despre poluarea de lângă Târgu-Jiu. Apoi, în apropiere, la Petroșani vom surprinde afaceri necurate, pe milioane de euro, la teatru, și vom asculta relatările dramatice ale unor foști pacienți covid.

Când viața îți dă lămâi, fă limonadă! „Între punct și de la capăt” – prima filă din „Dosar România”, duminică, 11 aprilie, în premieră la TVR 1

Criza din ultimul an a afectat viața fiecărui individ. A pus la mare încercare sistemul sanitar, dar și economia – atât comerțul, cât și consumul. Primul episod al noului sezon, intitulat „Între punct și de la capăt”, relatează situații particulare ce reflectă această realitate. Îl urmărim duminică, de la ora 18.00, la TVR 1.

Restaurantele și agențiile de turism, dar și mici producători, freelanceri, producători agricoli, oameni care și-au creat un venit lucrând în diverse domenii de nișă au intrat sub limita supraviețuirii și au închis afacerea – de tot sau până la vremuri mai bune. „Între punct și de la capăt” este un film care intră în poveștile și viețile câtorva dintre acești oameni grav loviți de criză, rămași fără venituri și obligați să se reinventeze.

Din 11 aprilie, în fiecare duminică, de la ora 18.00, TVR 1 redeschide „Dosar România”, un dosar ce cuprinde trecutul, prezentul şi, poate, viitorul acestei ţări.

Realizator: Codruța Angelescu
Producător: Răzvan Butaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.