Bianca Dinescu: Iuliana Tudor ne așteaptă pe 16 mai, de la ora 21.00, la TVR 1

https://blog.revistaderecenzii.com/

Vedeta populară

Fiu de fierar, în duet cu Viorica din Clejani la „Vedeta populară”!

Iuliana Tudor ne așteaptă pe 16 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, când alți cinci concurenți intră în cursă la cel mai iubit talent-show de folclor.

Expresia „bate fierul cât e cald” are, pentru giurgiuveanul care va urca pe scena „Vedeta populară” în această duminică, o conotație mult mai practică. Bunicul său a fost fierar. Tatăl său a fost fierar. El… ar fi fost, cel mai probabil, tot fierar, dacă atelajele trase de cai din sat nu ar fi fost înlocuite, după Revoluție, de mașini luxoase. Așadar, a ales să-și urmeze cealaltă chemare – a muzicii. Norocul îi este asigurat de sutele de potcoave făurite de ai lui de-a lungul vremii, astfel că nu a fost o problemă ca cea pe care o admiră nespus, celebra lăutăreasă Viorica de la Clejani, să i se alăture la proba de duet din concurs. Vom vedea însă dacă aceasta va fi de ajuns pentru a-l ajuta să-și surclaseze concurentele și a-l propulsa în semifinală. Zarurile se aruncă pe 16 mai, de la ora 21.00, când Iuliana Tudor ne așteaptă din nou la „Vedeta populară”, la TVR 1.

În aceeași emisiune avem dovada faptului că nu toate iubitele de fotbaliști își doresc excursii scumpe, botox și bolizi de lux. Tânăra arădeancă pe care o vom cunoaște se caracterizează că fiind o fată modestă, de la țară, care își ajută părinții și pe care o fac fericită lucrurile mici. Visează să cânte și să fie dascăl de muzică. Iubitul ei, fotbalist la un club din Pitești, îi va ține pumnii strânși să impresioneze juriul „Vedeta populară”.

Un singur concurent se poate califica, însă, în semifinala celui mai iubit talent-show de folclor. La asta speră și o adolescentă din Ialomița, care se pregătește pentru o carieră de… dirijor de orchestră. Ambiția și hotărârea au ajutat-o până acum să învingă dificultățile vieții. Vom vedea dacă va reuși să  treacă mai departe și în această competiție.

Să coși o ie e o adevărată aventură. Puține românce se pot mândri cu această realizare. În vârstă de 18 ani, concurenta din Mehedinți de duminică seară se laudă deja cu trei ii cusute de ea! Și ea intră în cursa pentru semifinala „Vedeta populară” și premiul de 100.000 de lei.

Cea mai tânără concurentă a ediției este o bihoreancă de numai 16 ani, care va puncta în fața juriului cu o doină compusă chiar de ea.

La această ediție „Vedeta populară”, artiștii se vor bucura de acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Cindrelul Junii Sibiului, dirijor Gabriel Popescu, manager Silvia Macrea. Spectacolul prezentat de Iuliana Tudor se vede pe 16 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, fiind preluat simultan și la TVRi și TVR Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *