Bianca Dinescu: Realizatoarea emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1 ne-a dezvăluit

https://blog.revistaderecenzii.com/

Iuliana și Tudor

Iuliana Tudor își duce fiul la spovedit pentru prima oară

Realizatoarea emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1 ne-a dezvăluit cum petrece sărbătoarea de Paști în acest an.

„Sunt bucuroasă și emoționată, pentru că finalul postului Sfintelor Paști aduce o premieră în familia noastră – este anul în care Tudor va înțelege exact ce înseamnă Taina Spovedaniei, care este rostul mărturisirii în fața lui Dumnezeu”, declară Iuliana Tudor, considerând că fiul ei este îndeajuns de mare pentru a primi Sfânta Împărtășanie după toate rânduielile bisericești.

Ca de obicei, vedeta TVR a ales să petreacă Sărbătoarea Pascală alături de familie, în Băicoi, Prahova, la părinți. „Mă bucur că anul acesta, spre deosebire de anul trecut, putem merge cu toții la Înviere”, mărturisește Iuliana, amintindu-și de momentele triste pe care restricțiile impuse de pandemie le-au provocat în 2020. Cât despre pregătirea mesei de Paști, aceasta cade, în mare parte, în sarcina… mamei, Iuliana fiind zilnic pe platoul de filmare, de dimineața până seara, pentru înregistrarea sezonului 6 al emisiunii „Vedeta populară”. Cu toate acestea, vedeta dezvăluie că, în ciuda programului încărcat, are o contribuție cu tradiție în familie: „Ca în fiecare an, îmi este rezervată bucuria de a face eu pasca, este oarecum specialitatea mea între preparatele pe care le pregătim cu această ocazie”, mai spune ea.

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim românește: de Paști, toată România e populară!

Sezonul 6 al emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1 își începe aventura. Concurenți care ne surprind cu talentul și pregătirea lor vin să ne emoționeze și să ne aducă voie bună în case. Pe 2 mai, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne așteaptă la prima ediție de concurs „Vedeta populară”, la TVR 1.

Vedeta populară

Am văzut, duminica trecută, cum s-au desfășurat preselecțiile pentru cel mai iubit talent-show de folclor, „Vedeta populară”. Dintre sutele de pretendenți, au fost aleși cei mai buni, care se vor lupta în acest sezon pentru Marele Trofeu și premiul de 100 000 de lei. În seara de Paști, Iuliana Tudor lansează competiția propriu-zisă, invitând în scenă primii cinci concurenți selectați.

La doar 18 ani, o tânără din Oradea știe deja că nu toate poveștile se încheie cu „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”… Cu toate acestea, muzica i-a fost companion de-a lungul vieții, iar acum cântă la pian, acordeon, clarinet, fluier, nai și caval. O vom cunoaște la „Vedeta populară” duminică seară, când va încerca să impresioneze cu vocea sa publicul, dar și juriul format din Grigore Leșe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic și Bogdan Mihai Simion.

Un semn divin pare să fi primit cea de-a doua concurentă, o adolescentă din Vâlcea, că muzica e și drumul ei în viață. Provenind dintr-o familie cu cinci fete, tânăra de 17 ani a avut, de mică, publicul în fața căruia s-a desfășurat. Acum combină folclorul cu muzica psaltică, la liceul de arte, și vrea să convingă și publicul de talentul ei.

Tot duminică seară vom cunoaște un tânăr… filipesco-irlandez. Născut și crescut în Filipeștii de Bacău, el s-a mutat, la 14 ani, cu familia, în Irlanda. Acolo a prins gustul musical-urilor, unde a cântat și dansat pe scenă, dar de curând a revenit în țară, de dorul folclorului românesc. Vom vedea în seara de Paști dacă pasiunea sa îl va și propulsa în semifinala „Vedeta populară”.

La același lucru aspiră și o piteșteancă de 18 ani cu suflet de artist. Scrie poezii și romane de dragoste, cântă de când avea patru ani și colecționează costume populare vechi. Visează, însă, la o carieră în domeniul medical.

Cea de-a cincea concurentă a serii vine la „Vedeta populară” la îndemnul profesorilor de la școala din Roșiori de Vede unde lucrează ca femeie de serviciu. Viața a trecut-o prin multe încercări, dar muzica i-a fost mereu alături. Așteptăm să o vedem devenind vedeta liceului în seara de Paști, la TVR 1.

La această ediție „Vedeta populară”, artiștii se vor bucura de scenă și lumina reflectoarelor în acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Folcloric Profesionist Izvoare Dobrogene din Constanța, al Centrului Cultural Teodor Burada, dirijor Cristian Obrejan. Spectacolul se vede pe 2 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, fiind preluat simultan și la TVRi și TVR Moldova.

Un comentariu la „Bianca Dinescu: Realizatoarea emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1 ne-a dezvăluit

 1. Dragi realizatori ai emisiunii concurs, Vedeta populară.
  După mine, cred că în juriu ar trebui sa fie specialiști din Fiecare zona folclorică a țării.
  Unde este Moldova????
  Din Maramureș sint două personalități!!!???!!!???
  O fi bine asa????
  Succes pe mai departe!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.