Bianca Dinescu: Vedete ale folclorului românesc în duel la „Vedeta populară”!

https://blog.revistaderecenzii.com/

Vedeta populară

Vedete ale folclorului românesc în duel la „Vedeta populară”!

Ionuț Dolănescu, Viorica Macovei, Simona Dinescu, Angela Buciu și Mariana Ionescu Căpitănescu îi susțin pe cei cinci concurenți din ediția a doua de concurs a celui mai iubit talent-show de folclor. Iuliana Tudor ne așteaptă și în această duminică seară, de la ora 21.00, la TVR 1.

Sezonul 6 al emisiunii „Vedeta populară” continuă cu o seară a duelurilor… la nivel înalt! Nume mari ale muzicii populare românești își dau concursul, ca susținători ai tinerilor artiști selectați pentru această ediție. Ne vom bucura să îi ascultăm pe 9 mai, de la ora 21.00, când Iuliana Tudor ne așteaptă la „Vedeta populară”, la TVR 1.

Concurentul care va reprezenta Oltenia cântă în strană și prezintă două emisiuni de folclor la un post de radio local. Mărturisește că și-a dorit să participle la „Vedeta populară” încă de la primul sezon, dar i-a fost teamă. Speră, însă, că duminică seară va da lovitura, cu prima melodie pe care a auzit-o în copilărie, în comuna natală, interpretată alături de nimeni altul decât Ionuț Dolănescu!

A trecut de la rock la muzică populară, iar acum cântă în restaurantele românești din Paris. Argeșeanca pe care o vom cunoaște duminică a ales să facă echipă cu Simona Dinescu, într-o piesă despre străinătate și pribegie. Și ea intră în cursa pentru semifinala „Vedeta populară” și premiul de 100.000 de lei.

La 16 ani, o tânără din Vișeul de Sus este la vârsta visurilor. Și-a dorit o carieră militară, dar acum studiază la liceul de arte. Profesia pe care o țintește este, însă, de… chirurg! Și ea va păși pe scena „Vedeta populară”, însoțită de Angela Buciu, vrând să impresioneze cu vocea sa publicul, dar și juriul format din Grigore Leșe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic și Bogdan Mihai Simion.

În aceeași ediție a emisiunii realizate de Iuliana Tudor la TVR 1, Viorica Macovei vine să susțină o tânără bucovineancă de 18 ani, pasionată de pictură și folclor, iar Mariana Ionescu Căpitănescu urcă pe scenă alături de o adolescentă din Gorj, pentru care muzica a fost mereu un sprijin în vremurile grele.

La această ediție „Vedeta populară”, artiștii se vor bucura de scenă și lumina reflectoarelor în acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Folcloric Profesionist Izvoare Dobrogene din Constanța, al Centrului Cultural Teodor Burada, dirijor Cristian Obrejan. Spectacolul prezentat de Iuliana Tudor se vede pe 9 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, fiind preluat simultan și la TVRi și TVR Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *