Calificarea Naţionalei de handbal masculin la EURO 2022 se decide în direct la TVR 1

https://blog.revistaderecenzii.com/

Naționala de handbal masculin

Calificarea Naţionalei de handbal masculin la EURO 2022 se decide în direct la TVR 1

Săptămână bogată în handbal la TVR: băieţii luptă pentru calificarea la EURO 2022, iar fetele continuă confruntările în Liga Florilor Mol cu turneul de la Bistriţa. Iată programul transmisiunilor de handbal la TVR în săptămâna 26 aprilie – 2 mai.

Lotul național de handbal masculin antrenat de selecționerul Rareș Fortuneanu are două mari provocări în această săptămână. Urmează cele două meciuri din preliminariile CE 2022: pe 28 aprilie, România va întâlni Suedia, la Sibiu, iar pe 2 mai, selecționata țării noastre se va deplasa la Podgorica, unde va întâlni reprezentativa din Muntenegru.

„Tricolorii au încă şanse să ajungă la EURO 2022, dar au nevoie de cel puţin un punct din dubla cu vicecampioana mondială Suedia, acasă şi cu Muntenegru, în deplasare, pentru a mai spera la calificare. Cele 3 puncte pierdute surprinzător de naţionala masculină în partida cu Kosovo cântăresc greu în balanţa grupei şi misiunea se anunţă una foarte dificilă, mai ales că lipsesc din lotul nostru, din cauza accidentărilor, doi jucători importanţi – Alexandru Şimicu şi Demis Grigoraş”, jurnalistul Dragoş Cojocaru, cel care va comenta pardidele pentru TVR, ne face tabloul complet înaintea celor două meciuri ale handbaliştilor români.

Aşadar, miercuri, 28 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, în transmisiune directă de la Sibiu, telespectatorii pot urmări partida Suedia – România, iar duminică, 2 mai, de la 19.00, cealaltă pardidă din calificările pentru EURO 2022, în care handbaliştii conduşi de Rareş Fortuneanu întâlnesc reprezentativa din Muntenegru, tot în direct la TVR 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.