Cătălin Măruță se întoarce la TVR2- mâine, de la ora 20.00

Cătălin Măruţă se întoarce la TVR 2

Alături de Florin Brătescu, la „Generaţiile TVR”, cu Iuliana Tudor

De fiecare dată când vin aici mă bucur foarte tare, văd colegi cu care am lucrat şi oameni cu care am fost, zi de zi, şi de fiecare dată când vin aici simt că vin acasă. Practic, aici am învăţat televiziune…Mi-aduc aminte când am plecat, …mi-aduc aminte şi locul perfect acolo la lifturi, cum se lucra îTurn că ţineam aşaa…. mâna pe zidul televiziunii şi plângeam, nu-mi venea să cred că plec şi simţeam că mi se rupe ceva din suflet. Şi acum când am fost la machiaj şi am văzut pe doamnele de acolo, şi i-am văzut pe colegii mei din TVR, oamenii ăştia fac parte din mine, am impresia căi cunosc de 100 de ani, fac parte din familia mea – şi nu o spun aşaaa. Dar ăsta e feelingul …am impresia că ieri am plecat de aicică nu a trecut foarte mult timp… Şi acum îmi dau seama că am două familii puternice şi sunt foarte frumoase şi foarte bucuros că prima familie e TVR şi a doua familie Pro TV … ”, declară, emoţionat,  Cătălin Măruţă la „Generaţiile TVR” – de miercuri, 19 octombrie, de la ora 20.00.

În fiecare miercuri de la ora 20.00, o vedetă de primă mână a TVR discută cu invitaţii în studioul emisiunii „Generaţiile TVR” despre amintirile legate de anii petrecuţi în Televiziunea Română. Oameni de televiziune de ieri şi de astăzi din TVR, faimoşi profesionişti ai micului ecran de atunci şi de acum, crainici, prezentatori, realizatori de emisiuni, vin în faţa telespectatorilor la “Generaţiile TVR”. “Cu nostalgie, cu umor, dar şi cu autoironie, a venit vremea unei ample aduceri aminte pentru telespectatorii Televiziunii Române, după 60 de ani. Dacă, de regulă, cochetele aleg să-şi ascundă vârsta, Televiziunea Română preferă să-şi dezvăluie, odată cu anii, atuurile. Emisiuni care au făcut istorie, oameni care i-au schimbat faţa, întâmplări neştiute (în 60 de ani, se adună destule), informaţii inedite, lucruri de culise, topuri cu cele mai influente personalităţi, cam aşa s-ar defini Anul 60 al Televiziunii Române. Vă aşteptăm să-l descoperiţi”, este invitaţia Mariei Cristina Ţilică, producătorul şi realizatorul emisiunii Generaţiile TVR.

În prima ediţie, în 19 octombrie, de la ora 20.00, Iuliana Tudor îi are ca invitaţi pe Florin Brătescu – primul crainic al TVR şi pe Cătălin Măruţă, fost moderator de emisiuni de divertisment la TVR 2..

La sfârşitul acestui an, Televiziunea Română împlineşte şase decenii de existenţă – perioadă în care prima televiziune a românilor a fost oglinda cea mai fidelă a dezvoltării societăţii noastre, a lansat personalităţi, a creat modele, a marcat momente care au făcut istorie în România. Spre deosebire de alte posturi apărute după 1989, Televiziunea Română a fost nu numai un furnizor de programe tv, ci a fost o şcoală de televiziune pentru generaţii de specialişti, este cel mai obiectiv martor al istoriei acestor ani prin materialele sale de Arhivă şi continuă să fie garantul programelor şi al informaţiilor credibile, decente, relevante. Cu o parte a oamenilor de televiziune care au făcut istorie în TVR, a evenimentelor marcante, a povestirilor, întâlni din această săptămână, la TVR 2, în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 20.00.

4 comentarii la „Cătălin Măruță se întoarce la TVR2- mâine, de la ora 20.00

 1. Năvalnic coșmar de scufundare

  Nu-s valuri de …șaișpe metri,
  Doar dosare-n parametri,
  Dar, năierul fals Ulise
  E-n tangaj, chiar și în vise…

  Petre Cazangiu

 2. Fara cap, nimic nu doare…

  Uite-asa se schimba cursul
  Apelor ce curg domoale,
  Unii plimba pe mal ursul,
  Altii innoata-n vorbe goale…

  Petre Cazangiu

 3. Fără cap, nimic nu doare

  Uite-aşa se schimbă cursul
  Apelor ce curg domoale,
  Unii plimbă pe mal ursul,
  Alţii înoată-n vorbe goale…

  Petre Cazangiu
  .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.