COMUNICAT DE PRESĂ Avanpremieră În Culise – CONVERSAȚII CU MAFIA

Conversatii cu Mafia mic

COMUNICAT DE PRESĂ

Avanpremieră În Culise – CONVERSAȚII CU MAFIA

 

Duminică, 15 Decembrie, de la ora 19:00, Teatrul În Culise te invită la avanpremiera spectacolului Conversații cu Mafia, de Sam Henry Kass – o comedie delicioasă care prezintă situații fascinante din lumea gangsterilor. Surpriza spectacolului vine din partea distribuției – regizorul Cristian Bajora se va urca pe scenă și vă va delecta în rolul unui mafiot autoritar.

The Godfather, Once upon a time in America, Goodfellas, Casino, Scarface, American Gangster. Un cap de cal sub cearceaf, mult fum, jocuri de cărți, pistoale. Bărbați puternici și femei ușoare. Prietenii pe viață și pe moarte. Mafia a fost și va fi unul dintre subiectele preferate ale scenariștilor. Conversații cu mafia este primul spectacol de teatru care te introduce în atmosfera acestei lumi dubioase și necunoscute. Absurd de comic, de o sinceritate brutală și  profund isteric, spectacolul reunește personaje care reprezintă o încântare pentru privitori, reușind să transmită cum se derulează viața unui gangster.

Pe lângă regizorul Cristian Bajora, din distribuție fac parte și actorii Paul Alexandru, Alexandru Minculescu, Ionuț Iftimiciuc și alte două surprize ale spectacolului: Laura Marin și Maria Popovici.

Vă așteptăm Duminică, 15 Decembrie, de la ora 19:00, să mergeți alături de noi într-o călătorie originală și imprevizibilă.

Rezervările se fac la 021.320.20.59/0732.026.762 sau online pe www.inculise.ro.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, TvCity, Teatral.ro, Zile și Nopți, Orașul Meu, Ziarul Metropolis, Metropotam.ro, PeLipscani.ro, România Liberă, RoEvents, Calendar Evenimente, ArtWe, Port.ro, Concerte-azi.ro, IQool, Modernism, Diseară.ro, Anyplace.ro, ArtAct Magazine, MondenNews.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *