CONCURS

Mărul de aur – Bistriţa
Festivalul Naţional de Satiră şi Umor “Mărul de Aur” se va desfăşura în zilele de 28 – 29 septembrie 2013 şi se adresează creatorilor de literatură, grafică satirică şi interpretare a umorului. Actuala ediţie a festivalului cuprinde următoarele secţiuni de concurs:

SECŢIUNEA DE CREAŢIE LITERARĂ:
Concursul de creaţie literar-umoristică se va desfăşura pe două subsecţiuni distincte şi va avea ca temă: „La omul sărac…”

a) creaţii în manuscris, care vor cuprinde: epigrame, proză scurtă, parodii şi fabule. Toate materialele vor fi redactate în două exemplare şi vor fi semnate cu un moto, ales de autor, care se va regăsi şi pe plicul sigilat, conţinînd curriculum vitae, adresa şi numărul de telefon. Manuscrisele nu vor depăşi maximum zece pagini.

b) creaţii în volum publicat:
La această secţiune de concurs se pot înscrie autori de literatură umoristică publicată în volum în perioada octombrie 2012 – august 2013. Cei care doresc acest lucru vor trimite pe adresa festivalului 3 exemplare din fiecare titlu cu care doresc să participe, însoţite de fişa de înscriere (după modelul anexat). Nerespectarea regulii celor 3 exemplare conduce la excluderea autorului din concurs. Manuscrisele şi volumele vor fi trimise pe adresa festivalului pînă la  9 septembrie 2013 (data poştei). Autorii nominalizaţi pentru premii vor fi anunţaţi în timp util. Informaţii suplimentare se pot obţine la Casa de Cultură a Sindicatelor Bistriţa, tel.)fax: 0263-233345, 0745-970.250;  e-mail: [email protected][email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *