De Ziua Naţională, la TVR 2 este Ziua Filmului Românesc

marina-almasan-si-mircea-radu-femei-de-10-barbati-de-10-2

De Ziua Naţională, la TVR 2 este Ziua Filmului Românesc

Alături de alte programe speciale de sărbătoare

 

Joi, 1 Decembrie, la TVR 2 puteţi serba Ziua noastră Naţională urmărind o serie de ediţii speciale precum şi patru filme româneşti.

 

Ediţiile speciale încep de la prima oră, aduse de la 8.10 de Costin Deşliu şi Monica Roşu. Este vorba despre emisiunea Dimineaţa sportivă, care, de 1 Decembrie, are ca invitaţi de onoare pe: scrimerul Mihai Covaliu, înotătoarea Camelia Potec şi pe preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu.

 

De la ora 10.10 (partea I şi de la 11.20, partea a II-a), Marina Almăşan şi Mircea Radu vă dau întâlnire de Ziua Naţională, în transmisiune directă, cu Străini de 10  într-o Românie  de 10 .  Este vorba despre o ediţie specială în care şase străini care trăiesc la noi în ţară ( diplomaţi, artişti, oameni de afaceri, bucătari) se vor întrece în faţa unui juriu de vedete autohtone pentru a demonstra că sunt şi ei buni români!  Marina şi Mircea vă garantează un program inedit şi amuzant alături de invitaţii lor: Eugen Cristea, Laura Lavric, Dan Helciug, Antonio Passarelli (Italia), Biu Marquetti (Cuba), Richard Bruner (SUA), Simone Perauer (Austria), Zhang Zheng (China) şi Violeta Pavel (Rusia).

 

Şi emisiunea Portret de secol prezentată de Cătălin Ştefănescu a pregătit, de la ora 20.00, o ediţie specială de 1 Decembrie. Invitaţii din această săptămână sunt: Liviu Tofan, fost jurnalist la Europa Liberă, Dinu Zamfirescu, emigrant în anii ‘70 în Franţa şi jurnalist, activist pentru drepturile omului, Ştefan Popescu, specialist în relaţii internaţionale şi Dennis Deletant, istoric.

 

Şi pentru că de Ziua Naţională, la TVR 2 este Ziua Filmului Românesc – în 1 Decembrie, cinefilii pot urmări aici următoarele producţii : Ecaterina Teodoroiu (de la ora 14.10), Capcana mercenarilor (de la ora 16.10), Ultima noapte de dragoste (de la ora 21.10) şi comedia Expresul de Buftea (de la ora 23.10).

Un comentariu la „De Ziua Naţională, la TVR 2 este Ziua Filmului Românesc

 1. Paragină în Grădina Raiului

  Tu, Păzitorule de drame,
  Ne spune – rana rău ne doare! –
  Unde mai vezi, la Sărbătoare,
  Creștini – în stradă – morți de foame ?

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.