„Destinul prinţesei Ok-Nyeo” – de vineri, la TVR 2

Serialele coreene revin la Televiziunea Română – cu “Destinul prinţesei Ok-Nyeo

la TVR 2 – din 6 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 17.30

 

Tradiţia serialelor coreene revine la Televiziunea Română – care a achiziţionat cea mai nouă super-producţie istorică, lansată în 2016.

 

Astfel, din 6 ianuarie, la TVR 2 puteţi urmări serialul Destinul prinţesei Ok-Nyeo (FLOWER IN PRISON/ OK JUNGH WA – Coreea de Sud, 2016), în regia lui Lee Byung-Hoon, cu: Jin Se-Yun, Ko Soo, Kim Mi-Sook, Jung Joon-Ho.

Pe parcursul a 51 de episoade, de luni până vineri de la ora 17.30, veţi cunoaşte Destinul prinţesei Ok-Nyeo – o tânără din timpul dinastiei Joseon. În urma unui complot politic mama ei este întemniţată şi înainte de a muri, ea dă naştere micuţei eroine. De altfel, numeie ei Ok-Nyeo înseamnă „Fata din temniţă”  – un nume predestinat primilor ei ani din viaţă când creşte printre deţinuţi, ocrotită de administratorul închisorii. În timp, Ok-Nyeo se transformă într-o tânără cu o minte strălucită, dornică să apere drepturile oamenilor simpli, pe care sistemul de justiţie incorect nu pune preţ. Ea devine o adevărată războinică în slujba dreptăţii, iar intrigile politice de la palat n-o ocolesc. Aşa că tânăra luptătoare va trebui să depăşească piedicile pe care i le pun în cale regina-mamă şi fratele ei fără scrupule, fără să ştie că destinul ei este pe veci legat de cel al familiei regale.

Promo: https://youtu.be/tgJUtocnFcA

În 2009, TVR1 a fost prima televiziune din România care a difuzat seriale istorice produse în Coreea, declanşând în scurt timp un adevărat „trend” pe piaţa audiovizuală românească şi stârnind interesul unor categorii foarte diverse de public. La Televiziunea Română, producţiile coreene precum: „Prinţul Jumong”, „Zeul războiului”, „Regele Geunchogo” sau „Secretele de la Palat” au reprezentat în mod constant vârfuri de audienţă. După o pauză de doi ani, serialele coreene revin acum la Televiziunea Română – cu noi producţii „de epocă”, drame istorice valoroase ce se înscriu în misiunea TVR de a prezenta programe de calitate, recreative, dar şi educative în acelaşi timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *