După victoria de ieri, românii joacă duminică cu Polonia- în direct la TVR2

cover-afis-rou-pol1

Cu o defensivă de fier şi cu  portarul  Mihai Popescu în zi de graţie, reprezentanţii noştri au obţinut o victorie uriaşă, cu 26-23, un succes de moral înaintea partidei de duminică de la Cluj cu marea favorită a grupei, Polonia, locul 4 la Jocurile Olimpice. Din aceasta grupă, din care mai face parte şi Serbia, se vor califica primele două la Campionatul European din Croaţia 2018, dar şi echipa clasată pe locul 3, cu cel mai bun punctaj din cele 7 grupe preliminare.

 

TVR 2 va transmite duminică, 6 noiembrie, de la ora 20.00, în direct de la Cluj Napoca – meciul România – Polonia, comentariul fiind asigurat de Dragoş Bocanaciu.

„Un început de drum care se doreşte a culmina cu Calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020. Un început de drum al lui Xavi Pascual la cârma Echipei Naţionale. Avem patru ani să construim o echipă competitivă. Cred cu tărie că avem jucători care pot face România mândră de Handbalul Masculin. Acum, avem nevoie de sprijinul iubitorilor de Handbal din toată ţara, pentru ca Echipa Naţională de Handbal Masculin să înceapă să păşească pe drumul plin de performanţe al predecesorilor lor. Hai, România! Handbalul, Sport National! „ declară Alexandru Dedu, preşedinte F.R.H.

Un comentariu la „După victoria de ieri, românii joacă duminică cu Polonia- în direct la TVR2

 1. De Vulturi, în Carpați, e foame…

  De la Bruxelles – ce zarvă mare! –
  Picat-au Mierle călătoare,
  Zadarnic, dau din aripi încă,
  Nu tot ce zboară se mănâncă…

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *