Eveniment special ADENIUM la Bookfest 2016, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României

anul regal

COMUNICAT DE PRESĂ

Eveniment special ADENIUM la Bookfest 2016, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României

 

Adenium lansează, la Salonul Internațional de Carte Bookfest, volumul „Anul Regal. Jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României”. Evenimentul va avea loc vineri, 3 iunie 2016, începând cu ora 15:00, pe Scena Agora din Pavilionul C5 (Romexpo), în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României. Vor participa: Liviu Mihaiu, Ovidiu Nahoi, Doru Tompea și Alexandru Muraru. Evenimentul va fi moderat de Daniel Șandru, diector editorial Adenium.

 

 

Adenium anunță un eveniment special la Salonul internațional de Carte Bookfest: lansarea volumului „Anul Regal. Jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României”. Cartea este prefațată de ASR Principele Radu al României și coordonată de Daniel Șandru și Alexandru Muraru.

„Această carte deschide din punct de vedere publicistic Anul Regal, când se împlinește un secol și jumătate de la fondarea Casei Regale și a statului român modern, anul care marchează întemeierea Dinastiei Regale și insti­tuirea primei Constituții moderne a statului român. Este primul volum dedicat Regalității în 2016, prima lucrare despre semnificațiile Jubileului celor 150 de ani pe care Familia Regală și România îi serbează cu onoare și dem­nitate, în orizontul unor generații pentru care destinul european al țării și al Casei Regale este un dat care a învins războaie, crize și crime politice, trădări, două conflagrații mondiale, două totalitarisme, o dictatură de o jumătate de secol, o tranziție dureroasă și numeroase dezamăgiri și deziluzii. În lumina istoriei și a atâtor avalanșe politice și tragedii naționale, acest Jubileu este o imensă victorie a Coroanei și a întregii Românii” (Daniel Șandru, Alexandru Muraru).

Lansarea va avea loc vineri, 3 iunie 2016, începând cu ora 15:00, pe Scena Agora din Pavilionul C5 (Romexpo), în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României. Vor participa: Liviu Mihaiu, Ovidiu Nahoi, Doru Tompea și Alexandru Muraru. Evenimentul va fi moderat de Daniel Șandru, diector editorial Adenium.

Vă invităm să participați și la celelalte evenimente de lansare ale noilor titluri Adenium. Puteți consulta programul aici. În perioada 1-5 iunie, vă invităm să vizitați și standul Adenium (C48 din Pavilionul C4), unde veți găsi cărți la prețuri speciale, reduse cu până la 70%.

Un comentariu la „Eveniment special ADENIUM la Bookfest 2016, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României

 1. Metafizica manuscrisului

  Zboară litera din tastă,
  În volute epocale,
  Spre lumina cea mai castă –
  De consoane și vocale…

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.