Faţa nevăzută a show-ului „Vedeta populară”. Articol de Mihaela Berinde

https://blog.revistaderecenzii.com/

Vedeta populară

Faţa nevăzută a show-ului „Vedeta populară”, într-o ediţie „best of”, la TVR 1

Au fost concurenți parcă mai talentați și mai dornici ca niciodată să demonstreze că folclorul are un viitor. Alături de Iuliana Tudor, într-o ediţie best of, ne bucurăm de cele mai bune momente ale sezonului 6 „Vedeta populară”. Duminică, 27 iunie, de la 21.00, la TVR 1.

Nu puteam să încheiem acest sezon fără o ediţie în care să ne amintim cele mai frumoase, dar şi cele mai amuzante secvenţe petrecute pe scenă la „Vedeta populară”. Duminică, 27 iunie, de la ora 21.00, la TVR 1 este programată ultima întâlnire cu „Vedeta populară” din sezonul cu numărul șase, o ediţie best of, care cuprinde momentele memorabile ale sezonului.

„Au fost câteva luni pline de emoţie şi răsturnări de situație în clasamente, cu concurenți parcă mai talentați și mai dornici ca niciodată să demonstreze că folclorul are un viitor. Instalați-vă comod! Vom revedea cele mai bune momente din acest sezon, începând cu prima zi de concurs și până la clipele tensionate din finală, când juriul a ales Vedeta populară a sezonului 6”, ne invită Iuliana Tudor, producătoarea şi prezentatoarea show-ului de folclor de la TVR 1.

Pe scena de la „Vedeta populară” s-au desfăşurat concurenţi cu experienţe de viaţă şi pasiune pentru muzica populară, pe care nu îi vom uita prea curând: o concurentă cu totul specială ne-a demonstrat ce înseamnă să iubești din tot sufletul viața și folclorul. O vom revedea duminica aceasta, la „Vedeta populară”. Tot atunci, ne vom aminti cât de mult contează și cât suflet se pune pentru a reuși să faci spectacol pe scenă. Dar mai ales, ne vom amuza şi vom cunoaşte şi o altă latură a concurenţilor, aşa cum, plini sau eliberaţi de emoţii, s-au prezentat în culise, în compania lui Dan şi Lucian, asistenţii Iulianei Tudor.

30 de interpreţi, iubitori și păstrători ai folclorului românesc, au pășit, cu două luni în urmă, într-una dintre cele mai frumoase călătorii ale vieții lor. Fiecare, cu visul de a ajunge cât mai departe, de a cuceri cât mai multe inimi și, în final, de a se întoarce acasă cu mult râvnitul titlu de „Vedetă populară”. Deznodământul l-am aflat duminica trecută, când tânăra de 19 ani, Andreea Dinu, din Romanaţi, a fost desemnată câştigătoarea sezonului 6. Cele mai frumoase momente ale semifinalei şi finalei, de altfel şi cele mai apreciate de telespectatorii TVR 1, le vom putea revedea duminică, pe 27 iunie, când punem punct sezonului 6 „Vedeta populară”.  

Şi acest sezon „Vedeta populară” a atras publicul în număr mare la emisiunea difuzată de TVR 1 duminică seara. Finala programului coordonat şi prezentat de Iuliana Tudor a fost cea mai vizionată ediţie din 2021, cu un vârf de aproape 1 milion de telespectatori la nivel naţional (999.000 de telespectatori, ceea ce corespunde unui rating de 5,7% şi unei cote medii de piaţă de 13,9%), înregistrat la ora 22.46. Finala „Vedeta populară” a fost în top 5 al celor mai urmărite programe ale serii de 20 iunie, cu o medie de 4 puncte de rating şi o cotă de piaţă medie de 9,6%, la nivel naţional (interval 21.10-23.20).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *