Femei puternice la TVR 3-joi, de la 21.00, în prima ediție a emisiunii Arte, carte și capricii- sez.8

Despre femei puternice – la „Arte, carte şi capricii”

În prima ediţie a noului sezon – joi, 15 martie, de la ora 21.00

Emisiunea „Arte, carte şi capricii” revine la TVR 3 cu sezonul 8 – din 15 martie, în fiecare joi, de la ora 21.00. În acest sezon, gazda emisiunii, Radu Nechit, va sta de vorbă cu invitaţii săi într-un nou spaţiu al emisiunii: în Studioul 4, virtual.

Prima sa invitată este Adina Pintilie, regizoarea care a primit anul acesta Ursul de Aur la Festivalul de Film de la Berlin. Vom afla de la ea informaţii despre acest eveniment dar şi despre Festivalul Internaţional de Film Experimental – care va avea loc la Bucureşti între 26 martie şi 1 aprilie.

Şi pentru că este luna martie, prima ediţie din noul sezon include mai multe subiecte legate de femei puternice, remarcabile, care se disting pe scena culturii contemporane: Adina Pintilie, regizor (Ursul de Aur 2018, curator de festival de film), Ada Solomon – producătoare de film (proaspăt aleasă preşedinte al European Women’s Audiovisual Network), Care Santos – scriitoare spaniolă care i-a acordat un interviu în exclusivitate lui Marius Constantinescu, pentru TVR.

Alături de cele mai interesante noutăţi şi evenimente culturale, ca şi până acum, sezonul 8 al emisiunii „Arte, carte şi capricii” cuprinde şi rubrica „De ce-aş citi?” realizată de Tudor Călin Zarojanu.

 

 

TVR 3 oferă cultură, educaţie, evenimente de ţinută şi producţii regionale prin intermediul Studiourilor Teritoriale ale TVR. Astfel, TVR3 este liantul care uneşte oferta programelor diverse (ştiri, sport, cultură, minorităţi) din principalele zone geografice ale ţării dar şi postul care aduce publicului larg filme clasice şi de artă, teatru, concerte din Festivalul Enescu şi alte festivaluri de muzică clasică, poezie, spectacole de operă şi de dans, interviuri cu personalităţi culturale române şi străine, evenimentele culturale.

Un comentariu la „Femei puternice la TVR 3-joi, de la 21.00, în prima ediție a emisiunii Arte, carte și capricii- sez.8

 1. Hălăi-șa, Călușu-n …gură!

  Atât de etică e …Piesa,
  De când morala a pierit,

  Încât, în Teatru-mprejmuit,
  Își joacă ultimul Act PRESA!

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.