Filiala Craiova a Uniunii Scriitorilor din România va organiza prima ediție a „Galei scriitorilor din Oltenia”, vineri, 24 noiembrie, ora 11:00, la Muzeul de Artă din Craiova

https://blog.revistaderecenzii.com/

Filiala Craiova a Uniunii Scriitorilor din România va organiza prima ediție a „Galei scriitorilor din Oltenia”, eveniment care se va desfășura la Muzeul de Artă din Craiova, în data de 24 noiembrie 2023, ora 11:00.


Cu această ocazie se vor decerna Premiile anuale ale Filialei Craiova a USR pentru creațiile literare apărute în anul 2022, precum și alte distincții oferite de către Comitetul de Conducere. Evenimentul beneficiază de susținerea Primăriei Municipiului Craiova, Consiliului Local Craiova și Consiliului Județean Dolj, în calitate de parteneri ai Galei scriitorilor din Oltenia.
Organizată pentru prima dată la Craiova, gala va cuprinde momente artistice susținute de artiști din cadrul instituțiilor culturale din Bănie, o expoziție de lucrări de artă, precum și un dineu în onoarea participanților.

Un comentariu la „Filiala Craiova a Uniunii Scriitorilor din România va organiza prima ediție a „Galei scriitorilor din Oltenia”, vineri, 24 noiembrie, ora 11:00, la Muzeul de Artă din Craiova

 1. VOI POPULARIZA SI PROMOVA
  CASTIGATORII
  SUNT UN PRIETEN AL SCRIITORILOR SI
  PROMOVEZ REVISTELE CULTURALE RAMURI MOZAICUL SCRISUL
  ROMANESC RATIUNEA CUGETUL
  CEL MAI MULT L-AM PROMOVAT PE D-L
  PROF UNIV FLOREA FIRAN CARE IN 4 OCT
  A IMPLINIT 90ANI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *