Filmele TVR 2 de Paști

De Paşti, Iepuraşul vine cu multe filme şi seriale la TVR 2

Producţii cinematografice pentru toate vârstele şi gusturile

Duminică, 16 aprilie, de la ora 20.00, este programat filmul de animaţie 101 Dalmaţieni, realizat de Studiourile Disney în 1961, iar în a doua zi de Paşti, – luni seară, de la ora 21.10, urmăriţi continuarea aventurilor – în filmul 102 Dalmaţieni, o nouă producţie Disney din anul 2000, având în distribuţie pe Glenn Close şi Gérard Depardieu. Pentru că la finalul primului film Cruella de Vil ajunge la închisoare, în cel de-al doilea ea încearcă să se vindece de obsesia ei pentru hainele de blană – dar fără mare succes, aşa că reia planurile malefice.

În plus, duminică, 16 aprilie de la ora 14.00 vă invităm să le cunoaşteţi pe „Doamnele de la malul mării”, într-un film romantic ce are în rolurile principale pe două mari doamne ale marelui ecran: Judi Dench şi Maggie Smith. Ele sunt două surori de vârsta a treia, a căror viaţă liniştită la malul mării este dată peste cap de către un tânăr pe care îl salvează şi de care se ataşează – fiecare în felul său.

Duminică seară, de la 21.40, intră în acţiune „Vulturul roşu” – un erou care luptă pentru dreptate – folosind sabia, tehnicile ninja şi arcul cu săgeţi în Madridul anilor 1660. Este povestea medicului şi nobilului Juan de Calavatra, duce de Velasco y Fonseca, grande de Spania care capătă denumirea de „Vulturul roşu” pentru că întotdeauna după o luptă, la plecare, lasă o pană roşie de vultur în urma sa, ca o semnătură inconfundabilă.

Luni, 17 aprilie, de la ora 13.40 ascultăm „Cântecul munţilor” – într-o dramă realizată în Germania în 2005, despre puterea iubirii. Tot luni, debutează un nou serial de aventuri SF „Mutant X” ce va fi difuzat zilnic, de luni până vineri la 15.50. Având în rolurile principale pe John Shea şi Victoria Pratt, serialul porneşte de la un genetician care, în cadrul unui proiect ştiinţific secret de manipulări genetice alege să fugă de autorităţi împreună cu patru dintre creaţiile sale: mutanţi cu puteri ieşite din comun. El doreşte, astfel, să-i ajute pe cei patru să-şi înţeleagă şi să-şi controleze noile puteri, în timp ce le dă şansa de a scăpa de cei care doresc să îi folosescă pe mutanţi în diverse interese oculte.

De la ora 17.40 este programat un nou episod al serialului coreean „Preţul trădării”, iar de la 23.00 revine cu un nou sezon – cel mai cinic, mizntrop şi genial medic: „Dr.House”. Din 17 aprilie, în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 23.00, urmăriţi ultimul sezon al serialului în care actorul Hugh Laurie interpretează rolul care i-a adus şase nominalizări la premiile Emmy, două Globuri de Aur dar şi câte 400.000 de dolari pentru fiecare episod.

Un comentariu la „Filmele TVR 2 de Paști

 1. Povara păcatelor nemărturisite

  Și-n circumstanțe desuete,
  Pare cumplit, chiar gândul moare,
  Să pieri – jinduitor – de Sete,
  Lângă Fântână și Izvoare…

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.