Mariana Rusen: Gaşca Zurli – emisiune săptămânală la TVR

Televiziunea Română a pregătit celor mici o surpriză de proporţii. Din această toamnă, ei se pot întâlni la TVR 1 cu cea mai iubită şi faimoasă trupă de teatru pentru copii: Gaşca Zurli. Propunerea postului TVR 1 a fost aprobată în ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie. Astfel, cel mai mare teatru privat pentru copii revine pe micul ecran – la Televiziunea Română. Gaşca Zurli a avut prima sa serie de emisiuni televizate în 2013 la TVR 1, iar acum revine la acelaşi post, din această toamnă, cu un program săptămânal dedicat tuturor copiilor.

Aşa cum declară Mirela Retegan: „sunt foarte fericită pentru această colaborare.  Gaşca Zurli este un fenomen şi mă bucur că, prin emisiunea de la TVR, toţii copiii din România vor avea parte de bucuria Zurli. Avem milioane de fani şi această colaborare  ne onoreaza şi ne obligă să fim cei mai buni în continuare. Vă promit că săptămânal o să aveţi parte de o ora de bucurie, joacă, poveşti, invitaţi şi prieteni Zurli. Noi abia aşteptăm şi ştim că şi părintii şi copiii români sunt nerăbdători. O să fie o toamnă Zurli plină de surprize frumoase!”

Includem în grila de toamnă la TVR1 brand-ul cu cei mai mulţi fani în randul copiilor: Gaşca Zurli care le va aduce week-end-uri de poveste celor mici. Împreună cu părinţii şi bunicii lor vor descoperi bucuria şi jocurile copilăriei. Emisiunea “Casa Zurli” va deveni, cu siguranţă, unul dintre cele mai îndrăgite şi urmărite programe, într-o piaţă cu prea puţine oferte tv dedicate celor mici – Alina  Amza, producător executiv TVR 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.