Grila de primăvară TVR2

Primăvara aduce la TVR 2 divertisment, filme şi seriale noi, precum şi un concurs nou de cultură generală

Oferta postului este completată cu sport, ştiri şi noi sezoane ale emisiunilor tradiţionale

Mult mai multe filme artistice noi – care se alătură filmelor de Telecinematecă, româneşti şi de artă – teatru, seriale de succes pentru toate gusturile, sport, ştiri şi mult divertisment – aşa se prezintă, succint, noua ofertă a postului TVR 2 în această primăvară.

Startul noutăţilor îl dă în 17 aprilie Virgil Ianţu, gazda celui mai nou concurs de cultură generală despre România – format ce va fi difuzat în prime-time, de la ora 20.00 (de luni până joi). O altă noutate care intră în emisie este la ora 23.00 şi se referă la cel mai aşteptat sezon al serialului Dr.House, al 8-lea (de luni până joi). Tot la capitolul noutăţi menţionăm că din 17 aprilie, tronsoanele dedicate minorităţilor, de la ora 13.40, vor difuza şi filme artistice produse de acestea, iar Ştirile de la ora 19.00 vor fi prezentate de luni până vineri de Stela Popa, iar în weekend de Raluca Arvat. Ca şi până acum, la TVR 2, tronsonul ştirilor de la ora 13.00 este prezentat de Teodora Antonescu iar Ştirile sportive sunt aduse de doua mari campioane la gimnastică: Monica Roşu şi Sandra Izbaşa. Şi pentru că după 60 de ani, România are din nou onoarea de a găzdui cel mai mare eveniment al gimnasticii europene, TVR 2 va transmite de la Cluj zilnic, din 19 aprilie, pe spaţii ample, cele mai importante evoluţii de la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin şi Feminin.

Dar noutăţile grilei TVR 2 nu se opresc aici. Din 22 aprilie, în fiecare sâmbătă de la ora 20.10, Iuliana Tudor aduce „O dată-n viaţă” la TVR 2,  iar de la ora 22.10 vă delectaţi cu noul serial italian „Onoare şi Respect” – având în rolul principal pe unul dintre cei mai admiraţi actori ai tinerei generaţii: Gabriel Garko, care a prezentat Sanremo 2016 alături de Mădălina Ghenea.

Programele primăverii la TVR 2 sunt completate de serialul coreean „Preţul trădării”, de cea mai completă ofertă de filme artistice (româneşti, de artă, de Telecinematecă, europene), dar şi de sezoane noi ale emisiunilor tradiţionale: „Duelul pianelor” (în care Paula Seling, Adrian Enache şi Ovi aduc o ediţie specială în Duminica Paştelui), „Destine ca-n filme” aduse de Iuliana Marciuc de marţi, 18 aprilie, de la ora 21.10, „Mic dejun cu un campion”, „Natură şi aventură”, ”Gala umorului” sau „D’ale lu’ Mitică”. Ca şi până acum, dimineţile TVR 2 sunt de nota 10 – cu Marina Almăşan şi Mircea Radu, de luni până vineri, de la ora 10.10, în programul lor „Femei de 10, bărbaţi de 10”.

Primăvara asta îţi stă bine cu TVR 2!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.