Iubești limba română?

POSTARE ORTOGRAFIA

Adenium oferă o reducere de 35% pentru orice volum Ortografia pe înțelesul școlarilor: ghid pentru elevii din învățământul primar comandat, în perioada 25-31 august de pe site-ul Adenium: www.adenium.ro

Atașăm comunicatul de presă și o imagine reprezentativă.

COMUNICAT DE PRESĂ

Iubești limba română?

Adenium oferă o reducere de 35% pentru orice volum Ortografia pe înțelesul școlarilor: ghid pentru elevii din învățământul primar comandat, în perioada 25-31 august de pe site-ul Adenium: www.adenium.ro

 

 

Sărbătorim deja ziua limbii române și îți oferim o reducere de 35% pentru orice volum Ortografia pe înțelesul școlarilor: ghid pentru elevii din învățământul primar comandat de pe site-ul Adenium.

Secretul ortogramelor și Caruselul cuvintelor buclucașe au fost reunite sub egida Adenium într-un excelent Ghid pentru elevii din învățământul primar.

Autoarele Genoveva Farcas, Daniela Palaga, Marcela Gorgan își asumă misiunea de face cunoscută Ortografia pe înțelesul copiilor.

Lucrarea răspunde necesității de a forma la școlarii mici deprinderi de scriere corectă, propunând o varietate de situații ortografice, teme dezvoltate de curriculumul-nucleu, dar și extins, prefigurat de programele școlare în vigoare pentru învățământul primar. Sunt abordate numeroase cazuri ortografice de actualitate, conform prevederilor DOOM.

 

Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Alegeți modalitatea de livrare (prin curier sau prin Poșta Română) și finalizați comanda.

Promoția este valabilă doar în perioada 25-31 august și doar pentru comenzile plasate pe site-ul Adenium- www.adenium.ro.

3 comentarii la „Iubești limba română?

 1. Pingback: IUBESTI LIMBA ROMANA? – liviuflorianjianublog

 2. O-MA-GIU, cu litere mari, de tipar!…
  – Dascălului D.FRONIE, din Rotunda Romanațiului, văleatul 1949 –

  De când întâiul preceptor
  Mi-a strâns condeiul cu-a sa mână,
  Cu nota zece îi sunt dator,
  Cât voi grăi-n LIMBA ROMÂNĂ!

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.