Luni, 13-zi cu ghinion sau nu? Rămâne Virgil Ianțu fără mașină? – mâine, de la 20.00, la TVR2

Luni, ediţie de suspans maxim la concursul „Câştigă România!”

Oliver Anghel, concurentul care a câştigat nouă ediţii consecutive, luptă să obţină maşina pusă în joc

Luni, 13 noiembrie, de la ora 20.00, „Câştigă România” va avea o ediţie de urmărit cu sufletul la gură. Vor fi momente de suspans maxim legate de Oliver Anghel, concurentul care în acest sezon a câştigat consecutiv nouă ediţii şi a ajuns în faţa cele mai mari provocări: câştigarea ultimei ediţii, celei de-a zecea, dar şi a unui autoturism.

Piteşteanul Oliver Anghel, profesor de limba şi literatura română, a mărturisit că la fiecare dintre cele nouă ediţii câştigate a avut emoţii, că toate au fost epuizante şi a simţit că se află pe marginea prăpastiei, însă nu a renunţat şi a terminat învingător. A participat la mai multe astfel de competiţii dar consideră Câştigă România” ca fiind cel mai palpitant concurs la care a participat vreodată” şi este convins că ediţia de luni va fi una de infarct”.

Luni, 13 noiembrie, Virgil Ianţu are şansa de a-l anunţa pe Oliver Anghel ca fiind câştigătorul concursului „Câştigă România” – însă acest lucru va fi posibil doar dacă răspunsurile vor fi corecte şi în această ultimă etapă. Ar fi un eveniment care se repetă la exact cinci luni distanţă – după ce, în 12 iunie, informaticianul Marius Hoară din judeţul  Gorj a devenit primul român care a câştigat toate cele 10 etape consecutive la „Câştigă România”.  

Este de aşteptat ca ediţia de luni să fie urmărită intens nu numai de telespectatorii TVR 2, ci şi de internauţi, mai ales că Oliver Anghel este până în acest moment concurentul care a generat cele mai multe dezbateri în comunitatea ”Câştigă România” (pe Facebook), iscate mai ales din cauza modului său atipic de a se manifesta în platou.

Va fi 13 noiembrie – o zi norocoasă sau una cu ghinion pentru Oliver Anghel ? Va câştiga concursul sau va pierde ultima etapă şi maşina ? Va fi înfrânt de emoţiile şi tensiunea din platou sau va ieşi învingător ?

Toate aceste răspunsuri le vom afla luni, 13 noiembrie, de la ora 20.00, la TVR 2.

Un comentariu la „Luni, 13-zi cu ghinion sau nu? Rămâne Virgil Ianțu fără mașină? – mâine, de la 20.00, la TVR2

 1. Stan și Bran, aliați în NATO, ortodocși

  Săracul Oliver, îmi pare că-i Dabija:
  De câte ori – n-a câștigat – cu versul – schija !
  Și când să își câștige – România – Mare –
  Primește-o zi – de treișpe – necâștigătoare!

  12 noiembrie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.