Mariana Rusen: Pavel Stratan vine la Iuliana Marciuc – marti, la Destine ca-n filme la TVR2

pavel stratan 1

Iuliana Marciuc prezintă povestea lui Pavel Stratan la „Destine ca-n filme”

Eroii ediţiei din 14 octombrie sunt tatăl Cleopatrei Stratan şi Magda Coman, femeia care a înfiinţat Asociaţia „Open Your Heart”.

Marţi, 14 octombrie, de la ora 21.00, Iuliana Marciuc aduce două noi poveşti adevărate şi incredibile – marca „Destine ca-n filme”.

Prima este a Magdei Coman care a visat dintotdeauna să devină un topmodel de succes. Şi timp de cinci ani şi-a văzut visul împlinit, fiind manechin pentru mai multe case de modă. Viaţa avea să-i rezerve însă un cu totul alt destin. La doar 21 de ani, în urma unui accident, Magda Coman a fost imobilizată într-un scaun cu rotile. La câţiva ani de la tragedie, a venit pe lume fetiţa ei, un miracol medical. Pentru a distruge mitul conform căruia persoanele cu handicap nu se pot descurca singure, Magda a crescut-o pe fată fără să apeleze la o bonă. După ce a reuşit să treacă peste şocul post-traumatic, ea a înfiinţat Asociaţia „Open Your Heart” şi a organizat evenimentul „Atipic Beauty”, unde zeci de tinere, care până atunci îşi pierduseră încrederea în sine, s-au regăsit într-o prezentare de moda inedită – toate au defilat în cărucioare.

***

Cel de-al doilea invitat al Iulianei Marciuc este Pavel Stratan, care nu a avut o copilărie uşoară. Tatăl lui Pavel, tractorist de meserie, şi-a dorit dintotdeauna ca băiatul să-i calce pe urme, iar când îl vedea cu chitara în mână, îi spunea că nu va ajunge departe. Cu toate acestea,Pavel Stratan a ajuns un nume de necontestat pe piaţa muzicală. Despre copilărie şi familie, despre viaţa trăită în armata rusă, precum şi despre cum a făcut un pas înapoi, acceptând să devină „tatăl Cleopatrei Stratan”, aflaţi marţi, de la ora 21.00, la „Destine ca-n filme”.

 

Ediţia se difuzează şi pe canalul TVR HD miercuri, 15 octombrie, de la ora 20.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *