Marina Almăşan se întâlneşte cu primul ei şef- miercuri, de la ora 20.00 la TVR 2 şi TVR HD

generatiile-tvr-marina-almasan-mihai-tatulici-alexandru-mironov-si-mihai-radulescu

Marina Almăşan se întâlneşte cu primul ei dascăl de televiziune la „Generaţiile TVR”

Miercuri, 9 noiembrie, de la ora 20.00 la TVR 2 şi TVR HD

În această săptămână, în ciclul “TVR 60”, puteţi urmări cea de-a patra ediţie a emisiunii “Generaţiile TVR” – ce aduce în faţa telespectatorilor de toate vârstele, pe câţiva dintre cei mai valoroşi oameni de televiziune de ieri şi de astăzi.

Gazda acestei ediţii este Mihai Rădulescu, invitaţii săi fiind trei oameni care şi-au pus amprenta pe imaginea, impactul şi programele Televiziunii Române de-a lungul anilor. Este vorba despre Marina Almăşan, Mihai Tatulici şi Alexandru Mironov – ale căror mărturisiri despre activitatea lor în TVR vor fi inedite şi surprinzătoare pentru generaţia tânără.

Puţini tineri cunosc, de exemplu, că Mihai Tatulici şi Alexandru Mironov sunt oameni de televiziune care au lucrat în TVR, ani buni, atât înainte cât şi după Revoluţia din decembrie 1989. Au fost martorii transformărilor, au colaborat cu presonalităţi şi au făcut faţă la tot felul de greutăţi şi provocări. La rândul ei, Marina Almăşan este prima vedetă lansată de Mihai Tatulici în 1990 – care a cooptat-o să lucreze (la început ca redactor), la emisiunea “Veniţi cu noi pe programul 2”. La acea vreme, Marina absolvise Academia de Studii Economice din Bucureşti (ca şef de promoţie pe ţară) şi colaborase cu diferite publicaţii şi staţii de radio.

În fiecare miercuri seară, timp de cinci ediţii, TVR 2 îi invită pe români la dialogul dintre Generaţiile TVR. Timp de cinci ediţii veţi afla modul în care atât oamenii micului ecran de ieri şi de astăzi au evoluat în această „fabrică de vise”. Emisiuni care au făcut istorie, oameni care i-au schimbat faţa, întâmplări neştiute (în 60 de ani, se adună destule), informaţii inedite, lucruri de culise, topuri cu cele mai influente personalităţi, cam aşa s-ar defini Anul 60 al Televiziunii Române. Vă aşteptăm să-l descoperiţi”, este invitaţia Mariei Cristina Ţilică, producătorul şi realizatorul emisiunii Generaţiile TVR.

În prima ediţie, Iuliana Tudor a discutat cu Florin Brătescu şi Cătălin Măruţă, în a doua, Iulian Marciuc i-a avut ca invitaţi pe Cristiana Bota, Cornelius Roşiianu şi pe Corina Dănilă, iar săptămâna trecută, Andreea Marin a discutat cu Cristian Ţopescu, Carmen Movileanu şi Mircea Radu. Înregistrările ediţiilor difuzate pot fi urmărite pe portalul TVR+ în secţiunea “Generaţiile TVR”.

2 comentarii la „Marina Almăşan se întâlneşte cu primul ei şef- miercuri, de la ora 20.00 la TVR 2 şi TVR HD

 1. Se prăbușește Statuia Libertății…

  Revoltă în Dicționare:
  – Academii, Minți gânditoare,
  Cine a șters din vocabulare
  Cel fără egal temei – VALOARE?

  Petre Cazangiu

 2. Deconcertate jucării…

  Ce fals interpretează Corul
  Democrația – în care ura
  Scris-a, decenii, partitura –
  Spre-a fi maimuțărit boborul!

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.