Matei Ionescu: Visul

DSCF0251

 

Visul

de Matei Ionescu

În ajunul Crăciunului, m-am pus în pat; uitându-mă la televizor și schimbând canalele, am dat pe un post nemaiîntâlnit până acum, cu numele „Moș Crăciun”, era vorba despre cum Moș Crăciun ajunge așa repede în toate casele din lume cu copii. Dintr-o dată, mă trezesc într-un ținut friguros.

Totul în jur era alb, nu puteam observa nimic, înaintez câțiva pași și văd o casă colorată care era foarte luminată. Am zărit o lumină roșie înălțându-se, am crezut că mi se pare, dar m-am uitat mai atent și am realizat că este sania lui Moș Crăciun înhămată la renii lui. Am intrat în casă, iar acolo am văzut o fabrică imensă din care cădeau miliarde de jucării.

Într-un final, m-am trezit, era ora 22,00, am crezut că a fost doar un vis, dar când m-am dus să beau apă, am văzut că sub brad erau toate cadourile pe care mi le-am dorit. Atunci, am spus că există Moș Crăciun.

2 comentarii la „Matei Ionescu: Visul

  1. Sigur ca Mos Craciun exista! Tot ce trebuie sa facem ca el sa vina la noi, este sa ne gandim la el, sa-l chemam, in rest stie el ce are de facut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.