Mihaela Berinde: Nadine, cu o emisiune care îi poartă numele, din 14 octombrie, la TVR 1

Nadine, cu o emisiune care îi poartă numele, din 14 octombrie, la TVR 1

De luni până vineri, de la ora 18.35, Nadine prezintă la TVR 1 o emisiune în care ne vom regăsi şi din care fiecare va avea ceva de învăţat. Va fi o discuţie relaxată, cu oameni care au poveşti inspiraţionale, pe teme variate, din domenii de interes pentru noi toţi.

Nadine, emisiunea transmisă în direct de TVR 1 începând de luni, 14 octombrie, va aduce în faţa publicului oameni cunoscuţi, din ale căror poveşti de viaţă telespectatorii să poată găsi idei, soluţii pentru situaţii sau probleme cu care se confruntă. Ceea ce aduce inedit acest program este tematica abordată, care va fi săptămânală.

Cine ar fi putut să fie o gazdă mai bună pentru show decât Nadine, a cărei experienţă de viaţă poate fi o sursă de inspiraţie.

Nadine şi sora ei au fost abandonate la o vârstă fragedă de bunica lor, care l-a păstrat doar pe fratele lor. Nu este prima şi nici singura dificultate din viaţa ei. A mai trecut prin situaţii limită cu curaj şi le-a depăşit cu brio.

Deşi a făcut şcoli de actorie şi alte specializări în America, şi, cu siguranţă, v-o amintiţi şi de la Şcoala Vedetelor – lansată la TVR de Titus Munteanu – Nadine a reluat cursurile la liceu. Este în clasa a XI-a şi nu îi este ruşine să vorbească despre şcoală la 40 de ani.

Pe 14 octombrie, la TVR 1, în debutul show-ului, alături de cunoscuţi specialişti şi vedete, Nadine lansează tema săptămânii: „Cum scăpăm de ruşinile închipuite?”. Printre invitaţii ei se vor număra: Amalia Năstase, care a slăbit spectaculos, Dan Helciug, care ne va învăţa, în calitate de părinte, cum se face un slime perfect, stomatologul vedetelor Jona Yousif, chirurgul plastician Dana Jianu, Mirela Retegan, cu cel mai recent proiect al ei, dar şi actriţa Tania Popa. Provocarea emisiunii va fi să recunoaştem o vedetă ce va fi supusă unui experiment social – de exemplu, cerşitul în stradă.

Cea care ne va ţine conectaţi cu evenimentele mondene ale săptămânii va fi Florina Constantinescu, prezentă fie în platou, fie cu transmisiuni de pe teren.

Ce să ştii înainte de a te căsători, cum putem obţine venituri lucrând de acasă, traiul în singurătate, departe de lumea civilizată, meseriile viitorului, cum ne schimbăm radical viaţa, cum ne putem transforma hobby-urile în surse de câştig – sunt câteva dintre temele pe care gazda şi invitaţii ei le vor dezbate, în noua emisiune Nadine, de la TVR 1, de luni până vineri, de la 18.35.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.