Mihai Constantin ne este „GhiDigital”, în noua rubrică a Telejurnalului TVR 1

https://blog.revistaderecenzii.com/

În ziua de astăzi, pe Internet putem să plătim impozitele, să luăm bilete de avion și cazarea de vacanță, să comandăm mâncarea care să vină la ușă, să facem transferuri bancare. Numai că, pe unde circulă banii, dau târcoale și hoții. Proverbul din bătrâni „nu tot ce zboară se și mănâncă” are un nou înțeles în era digitală. Ca să nu ne ia nimeni drept fraieri pe Internet sau cum să ținem portofelul digital bine închis aflăm din noua campanie a Telejurnalului TVR – GhiDigital, prezentată de jurnalistul Mihai Constantin.

Noua serie de materiale de educaţie digitală pe care Mihai Constantin ne-o propune în cadrul Telejurnalului TVR 1 de duminică seară va informa publicul cu privire la utilizarea curentă a instrumentelor digitale: servicii via Internet, diverse OTT, Social Media etc.

Digitalul este atât de întrețesut în viețile noastre, încât e un bun moment pentru o evaluare de etapă. Ce ne-a adus tehnologia digitală până acum, ce capcane ne întinde, cum trebuie să o tratăm în funcţie de vârsta pe care o avem și ce ne rezervă un viitor în care inteligenţa artificială se apropie de filmele de la Hollywood. Dacă ai 10, 40 sau 70 de ani, GhiDigital îți va oferi o perspectivă personalizată despre lumea în care trăim”, ne promite jurnalistul Mihai Constantin, realizatorul şi prezentatorul rubricii.

GhiDigital va oferi informaţii educative pentru copii, dar şi pentru persoane în vârstă, materiale gen tutorial, clasamente ale riscurilor şi fraudelor via Internet, indicaţii de prevenţie şi conduită socială etc. „Vom încerca să transmitem informaţii chiar specializate sau complexe, dar într-o formă simplificată şi accesibilă publicului larg, indiferent de vârstă sau nivel de educaţie”, ne asigură Mihai Constantin.

Prima ediţie a scurtelor, dar de impact, materiale video informative sub genericul GhiDigital poate fi văzută în Telejurnalul TVR 1 de la ora 20.00, de duminică, 26 septembrie.

Sursa: http://tvr1.tvr.ro/mihai-constantin-ne-este-ghidigital-in-noua-rubrica-a-telejurnalului-tvr-1_33436.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.